Reklám
Navigáció
Főoldal
Cikkek
Letöltések
FAQ
Fórum
Linkek
Hírkategóriák
Galéria
Keresés
Utolsó hozzászólások
Kapcsolatfelvétel
Apróhirdetés
Legújabb cikkek
Média politika - 2010
Behúztam az x-et, és...
Korrupció...
Nehéz-e az iskolatáska?
Ki a bátrabb'
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Tv műsorok
Időjárás
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Hirdetések
Fórumtéma megtekintése
Szépoldal - egy honlap, amire egyszer még Neked is szükséged lehet... | Kiskunfélegyháza | Közélet
Oldal: 6 / 7 << < 3 4 5 6 7 >
Szerző RE: ide kell írni azt a sok jót amit a fideszes frakció, élén a két alpolgármesterrel , eddig tett.
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2007.10.23
Elküldve: 2008.06.21
Pont ezért kértek örökös díszsírhelyet. kapisó???
Szerző RE: ide kell írni azt a sok jót amit a fideszes frakció, élén a két alpolgármesterrel , eddig tett.
Nagy József
Tag

Regisztrált: 2008.03.15
Azt nem tudom, hogy Judit olvasta-e, én igen, és ledöbbentem.
Ez merénylet az emberek ellen!
Kiszolgáló irodaépület:6 000 000Ft
murvakő, parkosítás, kerítés, stb... tessenek elolvasni.
Tetű banda aki ezt megszavazza! Még a telekár, a villany nincs is benne.

Az embereknek meg tisztelt képviselők, nyissunk egy tömegsírt, vagy egy dögtemetőt.
Maguknak mindegy, csak ez is pénzt hozzon valakiknek. De a fejük alatt nem viszik el maguk se!
unatkozó
Tag

Lakóhely: szülővárosom
Regisztrált: 2008.05.29
Judit!
Megnézted az előterjesztést? Jó összeget írtam ugye a kisállattemetőre?
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

ha már a testületi ülésről van szó, érdemes elgondolkodni a fizetőparkolók ügyén is.
Úgy tűnik a kocka el van vetve, vagyis nem önkormányzati kézben lesznek ezek az autómaták. Az is kérdés, hol alakítják ki a 7 fő munkaerő számára szolgáló irodát. Ha magánkézbe kerül, mennyit fog az önkormányzat, a város felé fizetni? Kis Jenő úr leírt szavaiból az látszik, hogy kényelmes a lakosság. Önök mutatnak példát? A kerékpárút megnyitójára lehet szervezni stílusosan egy kerékpáros kiruccanást. Nézzük, a képviselők hogy bírják autó nélkül?
Pogonyi Judit
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Lakóhely: Kiskunfélegyháza
Regisztrált: 2007.08.26
Hát ez hihetetlen!
Ekkora összeg a kisállattemetőre, az alsó temető ravatalozójára azt mondták nincs pénz!!!

Na, ez szép.
nem az állatoktól sajnálom, az embereknek is jár a végtisztesség! Ritkán, de MOST föl vagyok háborodva!

-Judit-
unatkozó
Tag

Lakóhely: szülővárosom
Regisztrált: 2008.05.29
Lakótelepi kutyaWC azt hiszem eltűnt.
Kisállattemető részletek - Kiskunfélegyházi Önkormányzat - önkormányzat (menű)
képviselő testületi anyagok - Mg-i bizottsági ülés jún.25-én: egyebek napirend:
12 millió 300 költségkalkuláció - helyszínt azonban nem ír.
Panoptikum - elvetve. Ugye?
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Már el is felejtettük ezt a régi fórumtémát! Jó a szókimondó stílsod tótitata!
Nem csak az a gond, ha saját zsebre dolgoznak, amit bizonyítani nehéz, hanem az hogy félrerúgnak embereket, akik ebben gátolni próbálják őket!
Pont tíz perce töröm a fejem, egy olyan beruházáson, pályázaton, amit a jelenlegi többségben levő ellenzék kiharcolt a városnak. Nem, nem jut semmi az eszembe!
Biztosan nekem kell már a Cavinton. Hopp egy, igen, a kutyavécé!
Vagy a kedvencek temetője? Vagy a panoptikum... több nem jön elő a gondolataimból.
De, mégis a kép dömper föld, a lakótelepen, az extrém sportolóknak, emlékszel, még fel is avattáksmileysmileysmiley
Hú a mindenit!
totitata
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2007.07.16
totitata írta:
Itt senki nem tanul semmit, sőt gyorsan felejt hozzá.
Lehet szidni a város gengszterváltás óta ilyen- olyan képviselőit.
A város fejlődött azóta, kétségtelen, bár ezt sokan nem hajlandók észrevenni.
Pár éve, az akkor még országgyűlési képviselő, jelenleg alpolgármester, azt nyilatkozta: ez egy döglött város, ide még a Tesco sem jön.
Jött! És a város is szépült.
A majd két éves Fidesz többség óta, mi készült itt ami nekik köszönhető? Ellenségeskedés, suskus, kézi vezérlés!
Hurrá feltalálták a Kádárizmust!

Megjegyzésként. Nem vagyok híve egyik oldalnak sem. De ha valaki lop arra nem az a válasz, hogy többet lopunk.
A demokráciát nem szóval, hanem tettekkel kell bizonyítani.
A munka nem abból áll, hogy hibákat keresek, hanem megoldásokból, de nem lehet senki kizárólagos birtokosa az igazságnak.
totitata
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2007.07.16
Itt senki nem tanul semmit, sőt gyorsan felejt hozzá.
Lehet szidni a város gengszterváltás óta ilyen- olyan képviselőit.
A város fejlődött azóta, kétségtelen, bár ezt sokan nem hajlandók észrevenni.
Pár éve, az akkor még országgyűlési képviselő, jelenleg alpolgármester, azt nyilatkozta: ez egy döglött város, ide még a Tesco sem jön.
Jött! És a város is szépült.
A majd két éves Fidesz többség óta, mi készült itt ami nekik köszönhető? Ellenségeskedés, suskus, kézi vezérlés!
Hurrá feltalálták a Kádárizmust!
hercules
Tag

Lakóhely: Félegyháza, Bankfalu
Regisztrált: 2007.05.06
Elküldve: 2007.06.05
Szerintem is. Ha van itt egy Fidesz-frakció tag, fogadja meg Kemény úr tanácsát az utolsó szakaszban !!

Kemény György írta:
Rendben van, teszik a dolgukat a kéviselők. Az is világos, hogy "rendbehozzák az elkúrt ciklusok" pénzügyi következményeit. De ha ezt teszik, miért titkosak az ennek érdekében tett lépések? Mert az iskolaösszevonásokon túl másról nem lehetett hallani eddig - és ez nem fog hozni komoly megtakarítást ebben a formájában. Persze, az intézményi működés ésszerűsítését akkor is meg kell tenni, ha közvetlen pénzügyi hasznot nem hoz.

Nem értem azt sem, hogy ha "elkúrt ciklusokról" van szó, akkor a fidesz frakció miért nem teszi közzé az önkormányzat hivatalos lapjában az "elkúrt" dolgokat, a döntés körülményeit, és a helyrehozásukhoz szükséges lépéseket, azok árát? Ez a lépés nagyon nagy politikai haszonnal járna.
Kemény György
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2007.04.14
Rendben van, teszik a dolgukat a kéviselők. Az is világos, hogy "rendbehozzák az elkúrt ciklusok" pénzügyi következményeit. De ha ezt teszik, miért titkosak az ennek érdekében tett lépések? Mert az iskolaösszevonásokon túl másról nem lehetett hallani eddig - és ez nem fog hozni komoly megtakarítást ebben a formájában. Persze, az intézményi működés ésszerűsítését akkor is meg kell tenni, ha közvetlen pénzügyi hasznot nem hoz.

Nem értem azt sem, hogy ha "elkúrt ciklusokról" van szó, akkor a fidesz frakció miért nem teszi közzé az önkormányzat hivatalos lapjában az "elkúrt" dolgokat, a döntés körülményeit, és a helyrehozásukhoz szükséges lépéseket, azok árát? Ez a lépés nagyon nagy politikai haszonnal járna.

Kemény György
kemeny.gy http://szepoldal.hu
hercules
Tag

Ajánlom a következő honlapot, keresd ki azt a képviselőt, akitől kérdezni akarsz. Én már elmondtam, mi folyik most jelenleg, az önkormányzat pénzügyének, az előző ciklusok elkúrásának helyrehozatala. Ezt csinálnátok most ti is, de épen döntött a nép, nem szavazott gyurcsány "elkúrtuk" ferenc bandájára.

http://gportal.hu/gindex.php?pg=17347981

xena írta:
Könyörgöm, légyszi, írjatok már egy + dolgot amit a fidesz véghez vitt. Még a végén megingok hitemben....
xena
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2007.04.15
Könyörgöm, légyszi, írjatok már egy + dolgot amit a fidesz véghez vitt. Még a végén megingok hitemben....

- Xena -
Kemény György
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Egyetértek a véleményeddel kedves hercules.
Annyival egészíteném ki, hogy utólag bármilyen döntést lehet kifogásolni, és a döntésekről - szintén utólag - kiderülhet az is, hogy rossz döntések voltak.

Kemény György
hercules
Tag

Úgy illene fejleszteni, hogy ne adósodjon el jelentősen a város. Nem kellenek nagy volumenű, választási akciók, inkább kisebbek, de akkor jók és költséghatékonyak - hogy idézzem a klasszikust smiley - legyenek. TJ hol van már? smileysmiley

Kemény György írta:
Nem kell levéltári munka ahhoz, hogy a "logikus gondolkodást" minimális ismerettel egészítsd ki, pl. a város utolsó néhány évi költségvetéséből.

Azt gondolod, hogy az elmúlt években az ellenzék szó nélkül hagyta volna, ha a legcsekélyebb gyanút is megfogalmazhatták volna ez ügyben?

Egyébként szerinted ingyen készült el pl. a szennyvíz beruházás, a Kossuth utca rekonstrukciója, és a többi beruházás?

hercules írta:
Levéltári munkát még nem csináltam, logikusan gondolkozok. Milliárdos hiányt hogy lehet összehozni? Felvesznek hitelt. Hol a pénz??????????????????????????
xena
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

nick írta:
xena írta:
Ettől tartottam! hiába erősködtél hercules, ez,amit leírtál mondhatnám:bukta!
Nincs semmi konkrétum! ez a tragédia a városnak. Agonizál.
Bocsánat , egy konkrétum van! az évtizedek óta kialakult hivatali rendet sikerült felforgatni a gumiszobával. Elárulok neked egy titkot:Aki közületek tagnak (párttagnak)invitált engem, privátban azt írta, azért van,hogy ne jegyzeteljék, figyeljék, írják föl,mikor, ki megy a fideszes alpolgármesterekhez tárgyalni.Gyerekek,nektek üldözési mániátok van! csak ez az egy konkrétum van. A fenti történet tabulsága:Ki mint él,úgy itél!---ugye drága hercules ezt nem kell elmagyaráznomsmiley

Kedves Xena!
Maga egy gerinctelen, aljaskodó banya!
Ennyit a diszkrécióról!
Nekem innentől ne papoljon semmiről!

............................................................................................................................

Hogy banyának nevez, sebajsmiley írtam én kitől kaptam privát üzenetet?smiley Ugye nem? ha Ön lebuktatja saját magát,szíve lelke joga. többektől kapok privát üzenetet, és levelet, mert a címem valós. Nyugodjon meg, tudom mi a netikett... /nem emeltem át a levelét,megtehettem volna/ most ki fog kapni?smiley pártfegyelem? vagy szabad véleménynyilvánítás? - álmosan soha ne írjon,mert nemgondolja át, és lám rámutat saját magára. teljen szépen a napja!smiley (megjegyzem, semmi köze hozzá, miről "papolok"smiley

- Xena -
nick
Tag

Regisztrált: 2007.05.22
xena írta:
Bocsánat , egy konkrétum van! az évtizedek óta kialakult hivatali rendet sikerült felforgatni a gumiszobával. Elárulok neked egy titkot:Aki közületek tagnak (párttagnak)invitált engem, privátban azt írta, azért van,hogy ne jegyzeteljék, figyeljék, írják föl,mikor, ki megy a fideszes alpolgármesterekhez tárgyalni.Gyerekek,nektek üldözési mániátok van! csak ez az egy konkrétum van. A fenti történet tabulsága:Ki mint él,úgy itél!---ugye drága hercules ezt nem kell elmagyaráznomsmiley

Kedves Xena!
Maga egy gerinctelen, aljaskodó banya!
Ennyit a diszkrécióról!
Nekem innentől ne papoljon semmiről!
xena
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007.06.04

- Xena -
Kemény György
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007.06.03
Nem kell levéltári munka ahhoz, hogy a "logikus gondolkodást" minimális ismerettel egészítsd ki, pl. a város utolsó néhány évi költségvetéséből.

Azt gondolod, hogy az elmúlt években az ellenzék szó nélkül hagyta volna, ha a legcsekélyebb gyanút is megfogalmazhatták volna ez ügyben?

Egyébként szerinted ingyen készült el pl. a szennyvíz beruházás, a Kossuth utca rekonstrukciója, és a többi beruházás?

hercules írta:
Levéltári munkát még nem csináltam, logikusan gondolkozok. Milliárdos hiányt hogy lehet összehozni? Felvesznek hitelt. Hol a pénz??????????????????????????

Kemény György
Kemény György
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007.06.03
Nagy tévedés ez kedves hercules, ugyanis az eddig előterjesztett "iskola összevonásokból" érdemi megtakarítás nem lesz, és a tanév rendje miatt ebben az évben már újabbakat nem is lehet végrehajtani.

Ezt a kérdést alaposan kielemezte Csáki SÁndorné volt műv.oszt.vez. és meggyőző módon tényekkel, adatokkal alátámasztotta, hogy 1-2 iskolaigazgató elküldése nem jelent komoly pénzügyi megtakarítást. Más kérdés, hogy akkor mi lehetett a célja az "átszervezésnek"?

Valódi megtakarítást csak komplett iskolák megszüntetésével lehetne elérni, ami együttjárna pedagógusok elbocsátásával is.

hercules írta:
Tudod te is, ez megy országosan is, a megszorítás.... Más elkúrását csak így lehet helyrehozni. Spórolni kell. Vajon miért vonják össze például az iskolákat. Mert nincs lóvé. És egy darabig nem is lesz, szerintem.

Kemény György
Oldal: 6 / 7 << < 3 4 5 6 7 >
Ugrás a fórumra:
Városi fórum
1243
napja tiltatták le a Félegyházi városi portál fórumát!
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Anonim
2010.09.06
Vannak ismerős nevek, vajon személy szerint ők-e? nem tudom.

Anonim
2010.09.06
Igen. Egyet sem ismerek.

Anonim
2010.09.06
Jól hallottam a rádióban jegyző asszonyunktól? Mind a 10 körzetben tudott jelöltet állítani az MDF?smiley

Tancsa János
2010.09.06
Anonim! Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmünket. Én is elgondolkodtam a dolgon és le is írtam a gondolataimat város-ügyben. Mégegyszer köszönöm.

Anonim
2010.09.05
Pogonyi Judit beírását ajánlom figyelmetekbe: Mi lesz veled Félegyháza fórumtémánál: "Legyetek szívesek megírni, törvény szerint, illetve a Ti véleményetek szerint mitől lesz város egy településből? Van erre a népességen kívül, valami más kitétel is?

További üzenetek

Tancsa János
2010.09.05
Anonim!
Anonim írta, hogy a HTV-ben lesz egy ilyen műsor. Ott pedig ritkán (sem) kap szót csak Fideszes "politikus".

A műsor idejéről kérdezze Anonim-társát.

Anonim
2010.09.05
Tancsa úr! Ön azt is tudni vélte, név szerint, ki nyilatkozik, és, hogy eü. szakember.
Csak ahhoz nem írt megjegyzést, az Isten áldja meg! mikor kerül adásba a hírTV-n a célpont.

Anonim
2010.09.05
Hírtévé?

Anonim
2010.09.05
Kórház-téma a hírtévében? Hol olvastad? a napi műsorismertetőben nincs benne, és 18-kor más nevű műsor kezdődik.

Tancsa János
2010.09.05
Az (ál)HírTv biztosan pontos képet fog adni. Az már csak olyan...
Bizonyára Kapus úr fog nyilatkozni, mint egészségügyi szakember...

Szavazás
Legyen-e on-line chat a Szépoldalon?

igen

ne

nem ismerem

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Rádió
Válaszd ki a rádiót a listából, és kattints az OK gombra

Aloldalak
Roxán meséi
27. mese
Ajánlások a város illetékesei számára
19. bejegyzés
Hősök Parkja
Főzzünk valamit
Az oldal 800x600 képernyőfelbontásra van méretezve, IE és Mozilla Firefox böngészőkre optimalizálva.