Anonim írta: Találd ki!
Nagyon egyszerű! Meg kell keresni a Petőfi tér és 8-as házszámot ami természetesen nem található az épületen.
lemaradt az intézmény megnevezése!
A telefonkönyv alapján:
Közös Igazgatású Közoktatási intézmény Művészeti Iskola.
A Művészeti Iskola Petőfi térre néző ablakai alatti rész
m ű v é s z i e n beültethető lenne virágokkal, saját kezűleg, az igazgató példamutató munkájával.
Találd ki!
Nagyon egyszerű! Meg kell keresni a Petőfi tér és 8-as házszámot ami természetesen nem található az épületen.
lemaradt az intézmény megnevezése!
A telefonkönyv alapján:
Közös Igazgatású Közoktatási intézmény Művészeti Iskola.
A Művészeti Iskola Petőfi térre néző ablakai alatti rész
m ű v é s z i e n beültethető lenne virágokkal, saját kezűleg, az igazgató példamutató munkájával.
Szerkesztette: Anonim - 2008.09.21
Tegnap volt a szüreti felvonulás a Kossuth utcán. Az időjárás az okozója, hogy csak dr Garait, és Lőrincz urat láttam a képviselők közül? Természetesen Ván Jenő volt alpolgármestert is.
Erre mondják : most a templom lépcsőjét mosogatja,szende,ábrándos és hivő.Aztán egy volt ismerős felbukkan és kiderűl,hogy csak egy megtért K../bocs/.De ma már szelektiv emlékezet kiesése van.Arra emlékszik ami jó nekiTehát kedves 40,50,60.70.esek engedjétek szabadjára az emlékezet jó és rossz szellemét és csak utána mikor önbiálatott tartotatok akkor lehet vélemény mondani.Már aki utána szólni mer
"Örökifjú" vagyok, de legalább is nem feledékeny. Akik most pálcát törnek a hangoskodó fiatalok fölött, ők a házibulik, építőtáborok nemzedéke! Tessenek már kicsit nosztalgiázni. Mik is történtek akkoriban? Milyen is volt az öltözékünk, mennyire felháborodott minden felnőtt a hosszú hajú fiúkat látva? No és azok a mini szoknyák?
Persze, a tivornyázós házibulik, igen voltak. Most erre rábólintani, jól van hagy csinálják, kár lenne. De, aki bírált, bejelentett, pellengérre állított, tud az unokájával két értelmes mondatot váltani? Hallom, az ő unokája nem olyan. Addig nem, ameddig látja. Igen, vannak szerencsére kivételek. De legyünk már velük türelmesebbek. Mit is látnak? A kocsmáknál fürtökben a kerékpárokat, felnőtteket, akik üres tekintettel jönnek ki onnan, szülőt, aki egy-egy családi, vagy baráti összejövetelen csak bambán néz, mert már mindenkivel ivott, az a jó munkatárs, aki fizet egy kört, aki nem iszik az nulla! Széthullott házasságok, vagy örökös veszekedések, munkahelyi fojtogatások, a fiatal is menekül. Szeretni kell őket, nem a rendőrséget rájuk küldeni.
Idegölő tivornya - Látható rendőröket akarnak a félegyháziak
A fenti cím, a Baon oldalon olvasható cikk címe. Kérdezem az írójától, nem tudom ki Ő, miért pont oda küldte ezt a cikket? Ott kap érte valami fizetségfélét? Semmi nem számít, az sem, hogy tovább fokozza a város rossz hírnevét? Én nem találkozom tivornyázó fiatalokkal. Megcáfolom, hogy ez akkora probléma lenne, hogy egy megyei lapra kiírják. Nem akarom az ismeretlen szerzőt megsérteni, de ennyire kell még a júdáspénz is? ( bocs' Azt is bizonyítani kellene, nem csak a cikk terjedelmét növelni vele, hogy ezek a fiatalok drogoznak. Hogyan lehet, hogy én nem találkoztam akkor sem ezzel a problémával, mikor az enyémek voltak diák korúak? Sok beszédnek, sok az alja, nem folytatom, egyet értek azzal, hogy halkabban, kulturáltabban, de azzal nem, hogy bombasztikus címmel, megyei oldalon lejárassa valaki a város ifjúságát!
IWIW oldalon , Félegyháza Klub.
Van egy meghívóm, ha privátba címemre megküldöd a Te email címed,meghívlak
Onnan már beugorhatsz a klubba. Bár... egyre többen kifelé kacsintunk.
Nem furcsa ez, a rendszer így van beállítva.
Az egy másik dolog, hogy ezt a tényt a klubtagokkal lehetett volna tudatni.
Az pedig felháborító, ahogy a képek felíratozva vannak.
Kezdem elhinni, hogy az Aranyhegyi csárdától a Piramisig más értékrendek vannak.
Sokan vagyunk iwiw tagok. Miért? Jó megismerni embereket, akiket régen nem láttunk.
Ezen a közösségi oldalon levő Félegyháza Klubnak is vagyunk egy jó páran tagjai. Ez a Klub még senkit nem szólított meg, sőt a bemutatkozó képein szemtelenül, lazán nevezi Petőfit a mi Sándorunknak, Mórát Feri bá'-nak. Teszi mindezt csupa kisbetűvel. Ezen változtathat, aki kezeli az oldalt.
Azon viszont nem, hogy akarnok módon, minket tagokat felszólított, hogy ha továbbra is inaktívak maradunk, kizárásra kerülünk.
- és akkor mi lesz???-
A felháborodás, amit ez kiváltott, arra figyelmeztet, tudnak a félegyháziak azonos véleményt alkotni, összefogni. Bár mindenben ilyen összefogás lenne!
Anonim 2010.09.06 Jól hallottam a rádióban jegyző asszonyunktól? Mind a 10 körzetben tudott jelöltet állítani az MDF?
Tancsa János 2010.09.06 Anonim!
Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmünket. Én is elgondolkodtam a dolgon és le is írtam a gondolataimat város-ügyben.
Mégegyszer köszönöm.
Anonim 2010.09.05 Pogonyi Judit beírását ajánlom figyelmetekbe: Mi lesz veled Félegyháza fórumtémánál:
"Legyetek szívesek megírni, törvény szerint, illetve a Ti véleményetek szerint mitől lesz város egy településből?
Van erre a népességen kívül, valami más kitétel is?
Tancsa János 2010.09.05 Anonim!
Anonim írta, hogy a HTV-ben lesz egy ilyen műsor. Ott pedig ritkán (sem) kap szót csak Fideszes "politikus".
A műsor idejéről kérdezze Anonim-társát.
Anonim 2010.09.05 Tancsa úr! Ön azt is tudni vélte, név szerint, ki nyilatkozik, és, hogy eü. szakember.
Csak ahhoz nem írt megjegyzést, az Isten áldja meg! mikor kerül adásba a hírTV-n a célpont.
Anonim 2010.09.05 Kórház-téma a hírtévében? Hol olvastad? a napi műsorismertetőben nincs benne, és 18-kor más nevű műsor kezdődik.
Tancsa János 2010.09.05 Az (ál)HírTv biztosan pontos képet fog adni. Az már csak olyan...
Bizonyára Kapus úr fog nyilatkozni, mint egészségügyi szakember...
Szavazás
Rádió
Válaszd ki a rádiót a listából, és kattints az OK gombra