Reklám
Navigáció
Főoldal
Cikkek
Letöltések
FAQ
Fórum
Linkek
Hírkategóriák
Galéria
Keresés
Utolsó hozzászólások
Kapcsolatfelvétel
Apróhirdetés
Legújabb cikkek
Média politika - 2010
Behúztam az x-et, és...
Korrupció...
Nehéz-e az iskolatáska?
Ki a bátrabb'
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Tv műsorok
Időjárás
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Hirdetések
Fórumtéma megtekintése
Szépoldal - egy honlap, amire egyszer még Neked is szükséged lehet... | Kiskunfélegyháza | Közélet
Oldal: 10 / 10 << < 7 8 9 10
Szerző RE: Félegyházi furcsaság
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2007.10.23
Elküldve: 2008.09.21
Anonim írta:
Találd ki!
Nagyon egyszerű! Meg kell keresni a Petőfi tér és 8-as házszámotsmiley ami természetesensmiley nem található az épületen.smiley

lemaradt az intézmény megnevezése!
A telefonkönyv alapján:
Közös Igazgatású Közoktatási intézmény Művészeti Iskola.smiley

A Művészeti Iskola Petőfi térre néző ablakai alatti rész
m ű v é s z i e n smiley beültethető lenne virágokkal, saját kezűleg, az igazgató példamutató munkájával.

Bizony-bizony
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Találd ki!
Nagyon egyszerű! Meg kell keresni a Petőfi tér és 8-as házszámotsmiley ami természetesensmiley nem található az épületen.smiley

lemaradt az intézmény megnevezése!
A telefonkönyv alapján:
Közös Igazgatású Közoktatási intézmény Művészeti Iskola.smiley

A Művészeti Iskola Petőfi térre néző ablakai alatti rész
m ű v é s z i e n smiley beültethető lenne virágokkal, saját kezűleg, az igazgató példamutató munkájával.
Szerkesztette: Anonim - 2008.09.21
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Alábbi kérdésre, nem tudom!

Tegnap volt a szüreti felvonulás a Kossuth utcán. Az időjárás az okozója, hogy csak dr Garait, és Lőrincz urat láttam a képviselők közül? Természetesen Ván Jenő volt alpolgármestert is.
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2008.09.20
TALÁLD KI!
Mi a neve az oktatási intézménynek, mely a Petőfi tér 8. szám alatt található?

Találós kérdésemhez az ötletet az aloldal - Ajánlások a város illetékesei számára -
12. és 13 pontjára alapozva tettem fel.smiley

A fenti cím alapján nem tudtam volna odatalálni gyermekemmel.smiley

Az intézmény megnevezéséhez a kiskunfélegyházi telefonkönyv segítséget tud nyújtani.smiley
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2008.09.18
Erre mondják : most a templom lépcsőjét mosogatja,szende,ábrándos és hivő.smileyAztán egy volt ismerős felbukkan és kiderűl,hogy csak egy megtért K../bocs/.De ma már szelektiv emlékezet kiesése van.Arra emlékszik ami jó nekismileyTehát kedves 40,50,60.70.esek engedjétek szabadjára az emlékezet jó és rossz szellemét és csak utána mikor önbiálatott tartotatok akkor lehet vélemény mondani.smileyMár aki utána szólni mersmiley
totitata
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Kiskunfélegyháza
Regisztrált: 2007.07.16
Leginkább a szülőknek kellene önvizsgálatot tartani.
A gyerek azt teszi amit lát a felnőttektől, és azt amit a család megenged, belénevel.

Ha Japán a mosoly országa akkor Magyarország kész röhej! (kimaradhatnánk!?)
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

"Örökifjú" vagyok, de legalább is nem feledékeny. Akik most pálcát törnek a hangoskodó fiatalok fölött, ők a házibulik, építőtáborok nemzedéke! Tessenek már kicsit nosztalgiázni. Mik is történtek akkoriban? Milyen is volt az öltözékünk, mennyire felháborodott minden felnőtt a hosszú hajú fiúkat látva? No és azok a mini szoknyák?
Persze, a tivornyázós házibulik, igen voltak. Most erre rábólintani, jól van hagy csinálják, kár lenne. De, aki bírált, bejelentett, pellengérre állított, tud az unokájával két értelmes mondatot váltani? Hallom, az ő unokája nem olyan. Addig nem, ameddig látja. Igen, vannak szerencsére kivételek. De legyünk már velük türelmesebbek. Mit is látnak? A kocsmáknál fürtökben a kerékpárokat, felnőtteket, akik üres tekintettel jönnek ki onnan, szülőt, aki egy-egy családi, vagy baráti összejövetelen csak bambán néz, mert már mindenkivel ivott, az a jó munkatárs, aki fizet egy kört, aki nem iszik az nulla! Széthullott házasságok, vagy örökös veszekedések, munkahelyi fojtogatások, a fiatal is menekül. Szeretni kell őket, nem a rendőrséget rájuk küldeni.
Pogonyi Judit
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2007.08.26
Elküldve: 2008.09.17
Idegölő tivornya - Látható rendőröket akarnak a félegyháziak

A fenti cím, a Baon oldalon olvasható cikk címe. Kérdezem az írójától, nem tudom ki Ő, miért pont oda küldte ezt a cikket? Ott kap érte valami fizetségfélét? Semmi nem számít, az sem, hogy tovább fokozza a város rossz hírnevét? Én nem találkozom tivornyázó fiatalokkal. Megcáfolom, hogy ez akkora probléma lenne, hogy egy megyei lapra kiírják. Nem akarom az ismeretlen szerzőt megsérteni, de ennyire kell még a júdáspénz is? ( bocs'smiley Azt is bizonyítani kellene, nem csak a cikk terjedelmét növelni vele, hogy ezek a fiatalok drogoznak. Hogyan lehet, hogy én nem találkoztam akkor sem ezzel a problémával, mikor az enyémek voltak diák korúak? Sok beszédnek, sok az alja, nem folytatom, egyet értek azzal, hogy halkabban, kulturáltabban, de azzal nem, hogy bombasztikus címmel, megyei oldalon lejárassa valaki a város ifjúságát!

-Judit-
Anonim/1
Tag

Regisztrált: 2007.12.08
Elküldve: 2008.06.01
Nem csak kacsingattak, már ki is léptek.
Pogonyi Judit
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2008.05.20
IWIW oldalon , Félegyháza Klub.
Van egy meghívóm, ha privátba címemre megküldöd a Te email címed,meghívlaksmiley
Onnan már beugorhatsz a klubba. Bár... egyre többen kifelé kacsintunk.

-Judit-
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2008.05.19
Milyen Klub ez? Hol találhtó?
Nagy József
Tag

Regisztrált: 2008.03.15
Tanulság: Családot készen kapjuk, barátokat, szerelmeket megválasztjuk.
Esetleg figyeljünk mibe lépünk be, bele.
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Nem furcsa ez, a rendszer így van beállítva.
Az egy másik dolog, hogy ezt a tényt a klubtagokkal lehetett volna tudatni.
Az pedig felháborító, ahogy a képek felíratozva vannak.
Szerző Félegyházi furcsaság
Pogonyi Judit
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2008.05.18
smiley
Kezdem elhinni, hogy az Aranyhegyi csárdától a Piramisig más értékrendek vannak.
Sokan vagyunk iwiw tagok. Miért? Jó megismerni embereket, akiket régen nem láttunk.
Ezen a közösségi oldalon levő Félegyháza Klubnak is vagyunk egy jó páran tagjai. Ez a Klub még senkit nem szólított meg, sőt a bemutatkozó képein szemtelenül, lazán nevezi Petőfit a mi Sándorunknak, Mórát Feri bá'-nak. Teszi mindezt csupa kisbetűvel. Ezen változtathat, aki kezeli az oldalt.
Azon viszont nem, hogy akarnok módon, minket tagokat felszólított, hogy ha továbbra is inaktívak maradunk, kizárásra kerülünk.
- és akkor mi lesz???-
A felháborodás, amit ez kiváltott, arra figyelmeztet, tudnak a félegyháziak azonos véleményt alkotni, összefogni. Bár mindenben ilyen összefogás lenne!

-Judit-
Oldal: 10 / 10 << < 7 8 9 10
Ugrás a fórumra:
Városi fórum
1241
napja tiltatták le a Félegyházi városi portál fórumát!
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Anonim
2010.09.06
Vannak ismerős nevek, vajon személy szerint ők-e? nem tudom.

Anonim
2010.09.06
Igen. Egyet sem ismerek.

Anonim
2010.09.06
Jól hallottam a rádióban jegyző asszonyunktól? Mind a 10 körzetben tudott jelöltet állítani az MDF?smiley

Tancsa János
2010.09.06
Anonim! Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmünket. Én is elgondolkodtam a dolgon és le is írtam a gondolataimat város-ügyben. Mégegyszer köszönöm.

Anonim
2010.09.05
Pogonyi Judit beírását ajánlom figyelmetekbe: Mi lesz veled Félegyháza fórumtémánál: "Legyetek szívesek megírni, törvény szerint, illetve a Ti véleményetek szerint mitől lesz város egy településből? Van erre a népességen kívül, valami más kitétel is?

További üzenetek

Tancsa János
2010.09.05
Anonim!
Anonim írta, hogy a HTV-ben lesz egy ilyen műsor. Ott pedig ritkán (sem) kap szót csak Fideszes "politikus".

A műsor idejéről kérdezze Anonim-társát.

Anonim
2010.09.05
Tancsa úr! Ön azt is tudni vélte, név szerint, ki nyilatkozik, és, hogy eü. szakember.
Csak ahhoz nem írt megjegyzést, az Isten áldja meg! mikor kerül adásba a hírTV-n a célpont.

Anonim
2010.09.05
Hírtévé?

Anonim
2010.09.05
Kórház-téma a hírtévében? Hol olvastad? a napi műsorismertetőben nincs benne, és 18-kor más nevű műsor kezdődik.

Tancsa János
2010.09.05
Az (ál)HírTv biztosan pontos képet fog adni. Az már csak olyan...
Bizonyára Kapus úr fog nyilatkozni, mint egészségügyi szakember...

Szavazás
Legyen-e on-line chat a Szépoldalon?

igen

ne

nem ismerem

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Rádió
Válaszd ki a rádiót a listából, és kattints az OK gombra

Aloldalak
Roxán meséi
27. mese
Ajánlások a város illetékesei számára
19. bejegyzés
Hősök Parkja
Főzzünk valamit
Az oldal 800x600 képernyőfelbontásra van méretezve, IE és Mozilla Firefox böngészőkre optimalizálva.