Reklám
Navigáció
Főoldal
Cikkek
Letöltések
FAQ
Fórum
Linkek
Hírkategóriák
Galéria
Keresés
Utolsó hozzászólások
Kapcsolatfelvétel
Apróhirdetés
Legújabb cikkek
Média politika - 2010
Behúztam az x-et, és...
Korrupció...
Nehéz-e az iskolatáska?
Ki a bátrabb'
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Tv műsorok
Időjárás
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Hirdetések
Fórumtéma megtekintése
Szépoldal - egy honlap, amire egyszer még Neked is szükséged lehet... | Kiskunfélegyháza | Közélet
Oldal: 15 / 15 << < 12 13 14 15
Szerző RE: a város lakóinak informálása
oooooooooo
Tag

Lakóhely: ooooooooo
Regisztrált: 2007.04.16
Elküldve: 2007.05.11
Bill,téged kérdeztek?Ne légy már ennyire paraszt.Ha az értelmi szinted nem ide való araszolj tovább oda ahová való vagy.smiley
bill
Tag

Regisztrált: 2007.05.07
Elküldve: 2007.05.10
i luv 123 írta:
János, ha válaszolsz Katának, egyúttal áruld el azt is, hogy hol tart a Félegyháza című újság, mikor és hol keressük!

nagyon jól halad.
keresd ott, ahol eddig.
akkor, amikor gondolod.
i luv 123
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Kiskunfélegyháza
Regisztrált: 2007.04.15
János, ha válaszolsz Katának, egyúttal áruld el azt is, hogy hol tart a Félegyháza című újság, mikor és hol keressük!
oooooooooo
Tag

Lakóhely: ooooooooo
Regisztrált: 2007.04.16
János te még olvasod ezt az újságnak nevezett valamit.Én már nem teszem ki magam ilyen hatásoknak.smiley
Tancsa János
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2007.04.19
Elküldve: 2007.05.05
Kedves Fórumtársak!
Olvastátok NNT cikkét a Fidesz - illetve mit is beszélek - a város lapjában a Félegyházi Közönyben (sic!)
A sportról akar írni szegénykém, de nem tud elszakadni a "KÁRPÁT-MEDENCE" magyarjaitól. Hirdeti, hogy a sport "összeköt bennünket", de azért a végére odabiggyeszti a viktortól átvett "elmés" szóforduletot: HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK! Amennyiben lenne saját gondolat, nyilván nem kellene a "főnöké".
Tibor közben hihetetlen sebességgel amortizálja le a város külkapcsolatait, különösen a külhoni magyarokkal. E nélkül talán még megbocsátható lenne neki az orbáni hülyeség szajkózása, dehát a tény az tény.
A Fidesz lapjában (amit a város pénzéből finanszíroznak hihetetlen összeggel), mindez elmegy. A közlöny mélyebbre már nem sűlyedhet. ...Vagy legyünk optimisták: dehogynem! smiley
-o-o-o-o-
Tag

Regisztrált: 2007.04.20
Elküldve: 2007.05.03
xena írta:
A jó munkához ember kell, egy asztal, egy hokedli, aztán rajta, mert spórolunk. Minden ellentétes elképzeléssel ellentétben nem vagyumk gyengeeléjűek, tehát ha teheti, legközelebb a miértet, és a mennnyibe kerültet, és a mibőlt is mondja el a helyi rádióban. Köszönettel!

Miért? Én elmondom. Az egyéni érdekeket a közérdek elé helyezi az alpolgármester úr. Most még megteheti. De meddig?
smiley

Szerző RE: a város lakóinak informálása.
xena
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007.05.03
Elismerem töredelmesen, velem lehet a baj. Már megint nem értem... Meghallgattam B. I. alpolg. m.-t a Síriuson. Mondja, okosan nincs pénze a városnak,mert már a múlt évet is mínuszosan zárta, most pedig tetézik még a hiányt újabb kölcsönökkel.
Nincs nekem bajom Busa Úrral, szép nagydarab magyar ember, de ha így van, kérem egyszer magyarázza el, hogy Ön miért nem spórol a város kasszájának. Garai úr ide a fórumra leírta, jól megvoltak anno Ván Jenővel, és Dr. Garai marad is a régi irodájában. Miért? -Nincs titkolnivalója?- Önök pedig talán egyszer megtudjuk hány millából építtetik azokat a hangszigetelt szobákat? Minek? A jó munkához ember kell, egy asztal, egy hokedli, aztán rajta, mert spórolunk. Minden ellentétes elképzeléssel ellentétben nem vagyumk gyengeeléjűek, tehát ha teheti, legközelebb a miértet, és a mennnyibe kerültet, és a mibőlt is mondja el a helyi rádióban. Köszönettel!

- Xena -
i luv 123
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007.04.19
György: tegnap este sem sikerült megnézni az oldalt, de reggel ismét ment. Nincs véletlenül valami olyan opció, hogy X óra Y perc és Z óra között ne legyen megtekinthető? Márcsak azért, mert én is dolgozom mindenféle webes felületekkel, és nem tartom kizártnak, hogy létezik ilyen... smiley De csak tipp volt...
Kemény György
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2007.04.14
Elküldve: 2007.04.19
Konkrétan amit tudok: semmilyen böngészőprogrammal, semmilyen általam ismert trükkel nem lehetett megnyitni ezt az oldalt. Azért volt furcsak ez nekem, mert a tárhelyszolgáltató www.extra.hu oldal símán bejött, sőt, még a szepoldal.extra.hu - hoz tartozó adminisztrációs felületre is be tudtam lépni, ott bármilyen műveletet elvégezni. Kipróbáltam sokféle módszert - eredménytelenül - ezért írtam egy e-mailt a saját szolgáltatómnak, hogy ugyan nézze már meg mi történt! Erre a levélre, és a megismételtre sem kaptam választ, de másnap vagyis tegnap reggel 7 óra körül már működött.

Ennyi a story, a konkrét okokról semmit sem tudok, és azt hiszem nem is fogok megtudni semmit. Feltéve, hogy egyáltalán van mit megtudni. Mert a technika ördöge csodálatos dolgokra képes, sokszor furcsa összefüggésbe képes rendezni egyébként egymással összefüggésben nem lévő dolgokat smiley

i luv 123 írta:
Tegnap én sem tudtam megnyitni az oldalt, pedig más Extrás szerveren elhelyezett oldalak mind mentek. Nem értem, mi lehetett. Idáig már majdcsak nem ér el az elhallgattató banda keze... vagy mégis??? De tényleg: az csúnya lenne, ha még itt is garázdálkodhatnának. De ha valaki tudja, hogy mi történik, az csakis György lehet. Vagy legfeljebb a szolgáltató. De az ritka, hogy csak egy oldal nem működik.

Kemény György
kemeny.gy http://szepoldal.hu
i luv 123
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007.04.18
Tegnap én sem tudtam megnyitni az oldalt, pedig más Extrás szerveren elhelyezett oldalak mind mentek. Nem értem, mi lehetett. Idáig már majdcsak nem ér el az elhallgattató banda keze... vagy mégis??? De tényleg: az csúnya lenne, ha még itt is garázdálkodhatnának. De ha valaki tudja, hogy mi történik, az csakis György lehet. Vagy legfeljebb a szolgáltató. De az ritka, hogy csak egy oldal nem működik.
xena
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007.04.18
Valami oknál fogva nem értem el a szépoldalt. Nem éri el egy napja K.Gyuri sem. Azért én mégis bejutottam.. de most már csak személyre küldött levélben mondom el hogyan.
Tegnap este 9 körül már nem volt található ez a fórum sem! ( mint az üzenőfalon is írtam, a nyulak, azok megpróbálták...)smiley

- Xena -
Szerző a város lakóinak informálása
xena
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007.04.17
nézetem szerint, és annélkül hogy jobbra v. balra mutogatnék, a képviselők azért vannak, hogy körzetükben a lakosságot tájékoztassák minden fontos , a város életét érintő eseményről. Nem megoldás az hogy megsértődnek és hallgatnak. és esetleg ebből az okból zárolják a fórumot. Tessék elhinni nagyon kevés vélemény és infó jutott el a szavazópolgárokhoz ezen a csatornán. Namármost , a Közlöny helyett alkalmasabb lenne egy helyi hírek újság, amely minden eseményt, ami közvetlenül érinti a lakosságot közöl. Nem kell állástfoglalni, a polgár majd eldönti mi is a véleménye mindenről. Tehát egy semleges hírközlő újság... gondolják meg! Még ha valamennyi jelképes ára lenne is, nem kell ingyen az az infó ami csak egyoldalú.
No most ezzel kit is sértettem meg? Ki fog szaladni anyukához árulkodni, hogy bántják kicsi fiát?smiley
Meggyőződésem, hogy senki.vagy csak remélem...
Aki közszereplést vállal, tessék elviselni a bírálatot is. ha meg nem tetsző, ám tessék válaszolni! Nem csak olvasni, olvastatni kell, ugye?smiley

- Xena -
Oldal: 15 / 15 << < 12 13 14 15
Ugrás a fórumra:
Városi fórum
1243
napja tiltatták le a Félegyházi városi portál fórumát!
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Anonim
2010.09.06
Vannak ismerős nevek, vajon személy szerint ők-e? nem tudom.

Anonim
2010.09.06
Igen. Egyet sem ismerek.

Anonim
2010.09.06
Jól hallottam a rádióban jegyző asszonyunktól? Mind a 10 körzetben tudott jelöltet állítani az MDF?smiley

Tancsa János
2010.09.06
Anonim! Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmünket. Én is elgondolkodtam a dolgon és le is írtam a gondolataimat város-ügyben. Mégegyszer köszönöm.

Anonim
2010.09.05
Pogonyi Judit beírását ajánlom figyelmetekbe: Mi lesz veled Félegyháza fórumtémánál: "Legyetek szívesek megírni, törvény szerint, illetve a Ti véleményetek szerint mitől lesz város egy településből? Van erre a népességen kívül, valami más kitétel is?

További üzenetek

Tancsa János
2010.09.05
Anonim!
Anonim írta, hogy a HTV-ben lesz egy ilyen műsor. Ott pedig ritkán (sem) kap szót csak Fideszes "politikus".

A műsor idejéről kérdezze Anonim-társát.

Anonim
2010.09.05
Tancsa úr! Ön azt is tudni vélte, név szerint, ki nyilatkozik, és, hogy eü. szakember.
Csak ahhoz nem írt megjegyzést, az Isten áldja meg! mikor kerül adásba a hírTV-n a célpont.

Anonim
2010.09.05
Hírtévé?

Anonim
2010.09.05
Kórház-téma a hírtévében? Hol olvastad? a napi műsorismertetőben nincs benne, és 18-kor más nevű műsor kezdődik.

Tancsa János
2010.09.05
Az (ál)HírTv biztosan pontos képet fog adni. Az már csak olyan...
Bizonyára Kapus úr fog nyilatkozni, mint egészségügyi szakember...

Szavazás
Legyen-e on-line chat a Szépoldalon?

igen

ne

nem ismerem

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Rádió
Válaszd ki a rádiót a listából, és kattints az OK gombra

Aloldalak
Roxán meséi
27. mese
Ajánlások a város illetékesei számára
19. bejegyzés
Hősök Parkja
Főzzünk valamit
Az oldal 800x600 képernyőfelbontásra van méretezve, IE és Mozilla Firefox böngészőkre optimalizálva.