Reklám
Navigáció
Főoldal
Cikkek
Letöltések
FAQ
Fórum
Linkek
Hírkategóriák
Galéria
Keresés
Utolsó hozzászólások
Kapcsolatfelvétel
Apróhirdetés
Legújabb cikkek
Média politika - 2010
Behúztam az x-et, és...
Korrupció...
Nehéz-e az iskolatáska?
Ki a bátrabb'
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Tv műsorok
Időjárás
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Hirdetések
Fórumtéma megtekintése
Szépoldal - egy honlap, amire egyszer még Neked is szükséged lehet... | Kiskunfélegyháza | Közélet
Oldal: 8 / 9 << < 5 6 7 8 9 >
Szerző RE: azt írja az újság....
Török Rozália
Tag

Lakóhely: Kiskunfélegyháza
Regisztrált: 2008.07.26
Elküldve: 2008.11.23
MIKOR VAN A MINAP?smiley
(forrás: Félegyházi Közlöny, 2008. november 21.)
Legyen hungarikum a libamáj
Kapjon a hízott libamáj r0;hungarikumr1;
minősítést, valamint szabályozza
törvény a hízott libamáj előállítását
- minderről a minapsmiley hozott
határozatot és fogalmazott ajánlást a
város Mezőgazdasági, Környezetvédelmi
ás Városrendészeti Bizottsága.
(és helyett ás, átmásolva!)
(forrás: Trió-Tv)
Nem éri meg a libázás
2008. Szeptember 18. csütörtök, 17:18 smileysmiley
Lőrincz Tibor szerint sem túl rózsás, de bízik abban, hogy a több mint kétszáz éves libatartó hagyományokkal rendelkező térségben megoldódik a lassan hungaricumnak számító magyar liba helyzete.
(forrás:Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal, Testületi Kommunikációs Portál)
2008-09-24smileysmileysmiley - Mezőgazdasági, Környezetvédelmi és Városrendészeti Bizottság - A libatenyésztés aktuális kérdései
Török Rozália
Tag

Regisztrált: 2008.07.26
Elküldve: 2008.11.20
Segítsetek! Írástudó személy és aki a képeket is felismeri, megmutatta nekem a nov.20-i Hírmondó 4. oldalán lévő "valamit". Én is tudok olvasni, a képeket is felismerem, de halvány lila dunsztom sincs mit akarnak tudatni:
"Tisztelj mindenki mást, és légy felelős a tetteidért! " és két kínai harci kutya = Shar-Pei (összebújva).
Mondhatnátok kérdezzem meg a kiadót! Az nem lenne jó, mert ő biztos tudja a választ!
De én benneteket, mint olvasókat kérdezlek - elsőként.
morcos
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2008.10.05
Elküldve: 2008.11.16
Ne fenyegetőz!smiley Ha a nép száját folyamatosan be akarják tapasztani az, mint már a történelemben is sokszor megtörtént fejek hullottak. De nem a nép feje! smileyRáerőltetni hitet,véleményt,gondolkodást és mindent, ami más ,a legnagyobb balgaság azok részéről, akik ezt teszik. Remélem a keddi meghallgatáson a kedves képviselő ad rvalamilyenr1;magyarázatot.smiley
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2007.10.23
totitata írta:
Nemrég Prágában járva, egy érdekes eseményt olvastam a nevezetességek nézegetése közben. Két alkalommal is un. "predesztináció" volt a városházán, nem most, régebben. A nem a városért dolgozó képviselőket, kihajították a városháza ablakán. Hmm. Elgondolkodtató!

De kifeszített ponyva miatt nem estek le, hanem újból a helyükre repültek vissza?
Tehát nem kellett kiásni őket a földből?smileysmiley
totitata
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2007.07.16
Nemrég Prágában járva, egy érdekes eseményt olvastam a nevezetességek nézegetése közben. Két alkalommal is un. "predesztináció" volt a városházán, nem most, régebben. A nem a városért dolgozó képviselőket, kihajították a városháza ablakán. Hmm. Elgondolkodtató!

Ha Japán a mosoly országa akkor Magyarország kész röhej! (kimaradhatnánk!?)
Pogonyi Judit
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2007.08.26
"KK: Addig morcogsz, hogy a végén majd vigyorogva, egy ablakon bekukucskálva azt fogom látni, hogy a Szépoldal is a városi fórum sorsára jut. Hehehehe.smileysmileysmiley"

Kedves Anonim! Nincs rá indok.

-Judit-
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

morcos írta:
De a lényeg ott áll hátulsmileysmileysmileyEz olyan mint a boszorkány fesztivál ami ellen hatalmas ellen kampány indult.Most már ott tartunk .hogy ha nem katolikus rendezvény az isten elleni?Ez már a primitív és gyengelméjű emberek üldőzési mániája.A történelemben Szeged boszorkány üldőzése volt európa legnagyobb ember írtási akciója.Ha erről van egy hagyomány az nálunk miért nem jelenhet meg?Már csak azt nézhetjük amit Kapus eldönt?Felháboritó amit velünk városban élőkkel tehetnek.Sokan voltunk a gyerek programot nézni és a felvonulást vártuk.Hiába.A szponzorokat sem értem ennyire félnek egy agyament beteges és egoista embertől?Mi a fene folyik ebben a városban?

KK: Addig morcogsz, hogy a végén majd vigyorogva, egy ablakon bekukucskálva azt fogom látni, hogy a Szépoldal is a városi fórum sorsára jut. Hehehehe.smileysmileysmiley
morcos
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2008.10.05
De a lényeg ott áll hátulsmileysmileysmileyEz olyan mint a boszorkány fesztivál ami ellen hatalmas ellen kampány indult.Most már ott tartunk .hogy ha nem katolikus rendezvény az isten elleni?Ez már a primitív és gyengelméjű emberek üldőzési mániája.A történelemben Szeged boszorkány üldőzése volt európa legnagyobb ember írtási akciója.Ha erről van egy hagyomány az nálunk miért nem jelenhet meg?Már csak azt nézhetjük amit Kapus eldönt?Felháboritó amit velünk városban élőkkel tehetnek.Sokan voltunk a gyerek programot nézni és a felvonulást vártuk.Hiába.A szponzorokat sem értem ennyire félnek egy agyament beteges és egoista embertől?Mi a fene folyik ebben a városban?
Pogonyi Judit
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2007.08.26
Elküldve: 2008.11.15
Nos, hogy ne bugyuta írja, majd én felvállalom, mert nem helyeslem a képet. Nem illik, bocsánat a Közlöny főszerkesztője felé, megvágni egy képet, amelyen a szöveg szerint is ott a város országgyűlési képviselője. Ha ne adj' Sors, erre utasítást kapott, még visszataszítóbb a helyzet. Az hogy még egy képviselő van a képen, akinek a nevét sem írták ki, hát, biztosan ráért. Nincs abban semmi, megnézte az út átadását.
Kérem szépen, máskor ne tessék a képeket megcsonkítani. Előre is köszönjük.

/Nincs illúzióm azzal szemben, hogy most nem fognak felháborodni. Nem zavar. Ha nagyon megnézzük a cikket, még a nevek sorrendje sem az igazi. Itt be kellene tartani azt a fránya protokoll szabályt./

-Judit-
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

bugyuta írta:
Dr. Garai István alpolgármester lemaradt a fotóról? smiley
A közúti jelzőtáblát pedig egy kiskunfélegyházi lakos őrzi!smiley miért? mert MATRICA!
van a tábla hátulján!smiley
Most mindenki nagyot téved, ha másfajta matricára gondol!smiley
forgalomtechnika (és telefonszám, melyet nem írok, hisz ez nem a reklám helye)

Az újságírónak mindent elhiszünk. Elhisszük, hogy ott volt Dr. Garai István alpolgármester, elhisszük a fotósnak, hogy az Garai úr jobb alkarja, sőt tudjátok én már azt is elhiszem, hogy a jelzőtáblát nem kiskunfélegyházi lakos őrzi, hanem
életében SZOBROT KAPOTT ......Ki? hát ő?
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

bugyuta írta:
A közúti jelzőtáblát pedig egy kiskunfélegyházi lakos őrzi!smiley miért? mert MATRICA!

Igen, le kellett, hogy maradjon, mert a FIDESZ-nek már nagyon nem tetszett az előző Félegyházi Közlöny száma, ahol meg a dokinak "volt pofája" "odapofátlankodni"smileysmiley a könyvtár átadásához, és még nem is restelkedett részt venni a szalag átvágásában, míg a nagy hatalmú minden lében kanál ott kukucskált az ablakon. De ha jobban megnézed, akkor láthatsz egy kezet a képen, amelyik az útátadásnál tartja a szalagot, na az a dokié. Ugyanígy darabolták le az országgyűlési képviselőt a sportcsarnok átadásáról készült képről is, amihez pedig ő járt ki 800 milla állami támogatást. De hasonló technikával takaríttatta el a "Portás" maga mellől Kapus Bélát, a város díszpolgárát a Petőfi Népéből azon a képen, amikor a PG-ben egy emléktáblát avattak közösen. Ebben a városban mindent lehet?!smileysmileysmiley
bugyuta
Tag

Lakóhely: ittsott
Regisztrált: 2008.08.22
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Anonim írta:
Kedves Olvasók!
Lapszemle következik. Melyikből, az egyik hetilapból.
Várjuk péntekenként, hogy alakul a statisztika?
45. szám november 14
1. oldal: 2 fotó egy úrról,smiley egy fotó ifjúsági és civil referens asszonyról
nevük kiírva 1-1
2. oldal: fotósmiley
5. oldal: névsmiley
Figyelmesebbek egészítsetek ki.

Van még egy húúúúúúúúúúúúú de érdekes kép az első oldalon! És húúúúúúúúúúúúú
de érdekes a felette lévő tájékoztatás!

A bebelező Btsmiley újságját nem kaptam meg a megszokott csütörtöki napon, de jelen időpontig sem. Én és még sokan mások!

Nem Figaro-ról van szó?! Figaro itt, Figaro ott....Figgggaroooo........ és felesége, vagy a nélkülözhetetlen, mindenható és vigyorgó kukucskáló Kapus Krisztián?smileysmileysmiley
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2008.11.14
Kedves Olvasók!
Lapszemle következik. Melyikből, az egyik hetilapból.
Várjuk péntekenként, hogy alakul a statisztika?
45. szám november 14
1. oldal: 2 fotó egy úrról,smiley egy fotó ifjúsági és civil referens asszonyról
nevük kiírva 1-1
2. oldal: fotósmiley
5. oldal: névsmiley
Figyelmesebbek egészítsetek ki.

Van még egy húúúúúúúúúúúúú de érdekes kép az első oldalon! És húúúúúúúúúúúúú
de érdekes a felette lévő tájékoztatás!

A bebelező Btsmiley újságját nem kaptam meg a megszokott csütörtöki napon, de jelen időpontig sem. Én és még sokan mások!
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2008.11.07
Kedves Jimmer!
Konkurenciaharc? Olvasd át újból amit írtam. A Közlönyt meg tudod nézni az interneten, a TV-videót meg tudod nézni az interneten. - Nézd meg!
(üzenetem: várom a hótakaró előtti....smileysmileysmiley)

Harcosok Klubja okt.11-i plakátján támogatóként Kkfháza város címerrel, mellette a Szuperinfó és még több támogató, s Trió-TV is (Hírmondót nem láttam)

Felvételt készítettem ma a TV adásról, - jól látható a Szuperinfó reklámja

Közlöny: arról a helyről kisatírozva.

Önkormányzat plakáton maga mellé engedi a Szuperinfót, és önkormányzati lap fényképéről vajon ki tüntette el?
Szerkesztette: Anonim - 2008.11.08
Jimmer
Tag

Lakóhely: Kiskunnekeresd
Regisztrált: 2008.01.16
csak a szuperinfó reklámja volt kitakarva vagy mind? Ugyanis nem mindegy!

A Tv-nek kellett volna lesötétíteni a reklámokat a felvételen - ez ugyanis így ingyen reklám azoknak akik látszódnak. Ha a Közlöny mindet letakarta akkor az azért van, mert ők ingyen nem adják tovább másnak a reklámját. Ha csak az az egy nem látszik akkor beszélhetünk konkurencia harcról.

Jimmer
http://
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Meglepő
És ehhez a jegyzőasszonyunk a nevét adja
az ő engedélyével történik a cenzúra
miféle-kiféle hatalom irányítja már őt is
ne jelenjen meg egy kép ha valamiért nem jelenhet meg
de ne satírozzanak
felháborító
ami sok az sok
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2008.11.06
Tudatom tovább már nem tud hasadni! Segítsetek!smiley Nálam van baj, vagy valahol máshol de ott igen nagy!smiley
Trió-TV videója: Szombaton megnyitotta kapuit a rockklub.

http://www.felegyhazitv.hu/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=100070&video_id=25

Kezdő kép, illetve később többször látszik felül egy hosszú fekvő hirdetés,(Süveges autósiskola) alatta egy rádióé,(Sirius Rádió), mellette egy nagyobb múltú hirdetési újságé (SZUPERINFÓ). Jól látható, jól olvasható!

Láss csodát! Félegyházi közlöny 38. száma (interneten is megtekinthető) első oldal, jobb alsó sarok: Megnyílt a Rocktár (fotó, rövid cikk) ÉS ELTÜNTETVE RÓLA A SZUPERINFÓ REKLÁMJA!smileysmiley

MIÉRT? Mert egy másik nem olyan nagy múltú hirdetési újsághoz, nyomdájához (HÍRMONDÓ) került a Közlöny?smileysmileysmiley. akkor az ismertebbet töröljük le? Szerintem a hirdetési újság nem a Közlönyt szponzorálta, hanem az élőzenei klubot!

Ilyet meg lehet csinálni?smiley

Folytatás is van: A nov.6-i A Hírmondó lassan bebiztosítja, hogy zárt osztályra kerüljek. 3., 5. oldalán november 30, 7. oldalán november 6, 8. oldalán
november 30.

Segítsetek! Hányadika is van ma?smiley

Sicc
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: egérlyuk
Regisztrált: 2008.09.13
Elküldve: 2008.11.03
Sporthétvége a fiatal politikusokkal - a legeslegújabb újságban. A cikk címe ismerőssmiley más honnan.
Gondolataim: Fidelitas sporthétvége = politikai tanácskozással = Sportcsarnokunkban?
Ez mindig így lesz?smiley
gondolataim folytatva: Ebben a cikkben szerényen B.B neve, csak így vezeték és keresztnév!smiley Első oldal: Kórház a város szélén cikkben: "- Az újonnan kötött szerződések vezérfonala inkább a szakmaiság és az önkormányzati érdekek képviselete - állítja dr. Balogh Bálint az önkormányzat Egészségügyi, Szociális és Családvédelmi Bizottságának fideszes delegáltja."
Forrás megjelölése: idézet és egy cikk cím:
Kiskunfélegyháza és Kiskunmajsa térségének lapja ingyenes
KIS-KUNSÁG
I. évfolyam I.szám Időszaki kiadvány Keresse a postaládájában!
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2008.11.01
Időszaki kiadvány gyűrűzött be postaládámba.smiley
Igaz mikor megtaláltam, akkor olvashattam rajta: Keresse postaládájában!smiley Megtaláltam.smiley
Nem tudom Kiskunfélegyháza lakói közül mindenki szerencsésnek mondhatja-e magát, hogy november 1-jénsmiley egy ingyenes kiadványból ISMÉTsmiley tájékozódhat arról, amiről már több médiából is tájékozódhatott. Ilyenkor mondják a csapból is ez folyiksmiley
A minőségi papírból készült kiadvány alátámasztja, hogy egyes szervezetnek, melynek nevét először látom kinyomtatva, hallani sem hallottam róla, mennyi pénze vansmiley
Nincs jelölve, hogy fizetett közlemény: de én úgy érzem személyekről több fénykép, nevük többszöri szerepeltetése, az Eu-képviselők egy-egy mondata: biztos futotta a kiadvány árát. smiley
Természetesen félek kiírni a postaládámra,hogy legközelebb nem kérek a kiadványból. smiley
Nem felnőtthöz való cselekedet, de tervem a következő. A legközelebbi kiadványt beleteszem olyan ismerősömnek a postaládájába, aki tudom még egy példánynak sem örül, és majd kettőt lesz kénytelen kidobni.smiley
Mit írjak még? Én megvártam volna a hétfőt, a munkanapot a terjesztéssel. smiley
Oldal: 8 / 9 << < 5 6 7 8 9 >
Ugrás a fórumra:
Városi fórum
1241
napja tiltatták le a Félegyházi városi portál fórumát!
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Anonim
2010.09.06
Vannak ismerős nevek, vajon személy szerint ők-e? nem tudom.

Anonim
2010.09.06
Igen. Egyet sem ismerek.

Anonim
2010.09.06
Jól hallottam a rádióban jegyző asszonyunktól? Mind a 10 körzetben tudott jelöltet állítani az MDF?smiley

Tancsa János
2010.09.06
Anonim! Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmünket. Én is elgondolkodtam a dolgon és le is írtam a gondolataimat város-ügyben. Mégegyszer köszönöm.

Anonim
2010.09.05
Pogonyi Judit beírását ajánlom figyelmetekbe: Mi lesz veled Félegyháza fórumtémánál: "Legyetek szívesek megírni, törvény szerint, illetve a Ti véleményetek szerint mitől lesz város egy településből? Van erre a népességen kívül, valami más kitétel is?

További üzenetek

Tancsa János
2010.09.05
Anonim!
Anonim írta, hogy a HTV-ben lesz egy ilyen műsor. Ott pedig ritkán (sem) kap szót csak Fideszes "politikus".

A műsor idejéről kérdezze Anonim-társát.

Anonim
2010.09.05
Tancsa úr! Ön azt is tudni vélte, név szerint, ki nyilatkozik, és, hogy eü. szakember.
Csak ahhoz nem írt megjegyzést, az Isten áldja meg! mikor kerül adásba a hírTV-n a célpont.

Anonim
2010.09.05
Hírtévé?

Anonim
2010.09.05
Kórház-téma a hírtévében? Hol olvastad? a napi műsorismertetőben nincs benne, és 18-kor más nevű műsor kezdődik.

Tancsa János
2010.09.05
Az (ál)HírTv biztosan pontos képet fog adni. Az már csak olyan...
Bizonyára Kapus úr fog nyilatkozni, mint egészségügyi szakember...

Szavazás
Legyen-e on-line chat a Szépoldalon?

igen

ne

nem ismerem

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Rádió
Válaszd ki a rádiót a listából, és kattints az OK gombra

Aloldalak
Roxán meséi
27. mese
Ajánlások a város illetékesei számára
19. bejegyzés
Hősök Parkja
Főzzünk valamit
Az oldal 800x600 képernyőfelbontásra van méretezve, IE és Mozilla Firefox böngészőkre optimalizálva.