| Szerző |
RE: Reagálás Trió tv hírre. |
Anonim
Tag

Regisztrált: 2007.10.23 |
|
A csudát van anyagi problémája egyes iskolának. Nyilatkozó iskola igazgató (csak így röviden, nem cafrangosan ahogy divat) mögött olyan magas háttámlájú bőrfotel volt, hogy csak na!
Nyilatkozott jegyző-asszony. Akkor most tényleg, és valójában nem kell olyan hosszan írni a nevét? Csak egyszeres dr. lett belőle? |
|
|
| Szerző |
Anonim
Tag

|
Anonim írta:
Kerékpár-őrzés. Aki tudja azt amit én tudok, és biztos sokan vannak: Kecskére káposztát?  Ez nagyon meglepő!
...............................................................................
Értelek. DE! ez a téma, illetve maga a tény bonyolult. Én pozitívan fogom fel. Talán egy lépés a munkába vissza vezető úton. Részemről nem tartom rossz ötletnek. Az már valóban nagy kérdés, hogy ha mégis elvész egy kerékpár, anyagi felelősnek kit tesznek? Ebben az esetben a munkáltató téríti meg a kárt? Mert ha nem, akkor....sajnos akkor felesleges. |
|
|
| Szerző |
Anonim
Tag

|
Kerékpár-őrzés. Aki tudja azt amit én tudok, és biztos sokan vannak: Kecskére káposztát? Ez nagyon meglepő! |
|
|
| Szerző |
Anonim
Tag

|
Anonim írta:
Azért, hogy szipog a portás azért nem kell felháborodni. Ma a Sírius rádióban a délelőtti műsorban egy öregasszony aki elég sűrűn szokott okoskodni a műsorvezetővel (talán együtt vezetik a műsort) az eldicsekedett ma a cipőméretével is. Hogy ki kíváncsi rá azt nem tudom. Vagy úgy hiszi, hogy közérdekű? 
Mi a műsor alaptémája, mert nem vagyok képben... |
|
|
| Szerző |
Anonim
Tag

|
Azért, hogy szipog a portás azért nem kell felháborodni. Ma a Sírius rádióban a délelőtti műsorban egy öregasszony aki elég sűrűn szokott okoskodni a műsorvezetővel (talán együtt vezetik a műsort) az eldicsekedett ma a cipőméretével is. Hogy ki kíváncsi rá azt nem tudom. Vagy úgy hiszi, hogy közérdekű? |
|
|
| Szerző |
Anonim
Tag

|
Anonim írta:
Anonim írta:
Ezt a Hírös Indexen találtam
"Tisztelt Kapus úr! Nem szólnék, ha az első eset lenne, de sajnos nem az! Trió tv-ben Ön ma este nyilatkozott. Kérem szépen, előtte használjon zsebkendőt, de NE szipogjon!! Azt sem tudom miről beszélt, annyira idegesít a szipogása. Ez szokás, vagy valami betegség? Akkor vizsgáltassa ki magát. Nagyon illetlen!"
.................................................................................
Sajnos a mai riportban is szipogott. Ez az amit se kicsinél se nagynál nem bírok elviselni. Javaslat: tv munkatársak vigyenek pót papírzsepit az ilyen riportalanynak.
Szipogás = meghatódott!
Ha beteg, jobbulást kívánok neki!
Ha még betegebb, majd kiszűrik üzemorvosi vizsgálaton!
Új szokás, a beíró Anonim bosszantására! |
|
|
| Szerző |
Anonim
Tag

|
Anonim írta:
"Tisztelt Kapus úr! Nem szólnék, ha az első eset lenne, de sajnos nem az! Trió tv-ben Ön ma este nyilatkozott. Kérem szépen, előtte használjon zsebkendőt, de NE szipogjon!! Azt sem tudom miről beszélt, annyira idegesít a szipogása. Ez szokás, vagy valami betegség? Akkor vizsgáltassa ki magát. Nagyon illetlen!"
.................................................................................
Sajnos a mai riportban is szipogott. Ez az amit se kicsinél se nagynál nem bírok elviselni. Javaslat: tv munkatársak vigyenek pót papírzsepit az ilyen riportalanynak. |
|
|
| Szerző |
Anonim
Tag

|
|
Anonim írta:
Lehet gyalázkodni, sőt madarászkodni is kedves fórumozó kollegák, de e helyett egy új hír:
Dósai Bence, Gáspárdy Lászlóval egyaránt most képviselte kiváló eredményekkel városunkat a fővárosban megrendezésre kerülő regionális retorikai versenyen.
Gondolkozzatok el és kövessétek meg Dósai urat!
Van köztünk "madarász"? meg kollegák lennénk? Na, arra befizetek,-nék
Mindamellett gratulálás jár a fiataloknak. 17 éves, tanuljon, de a politika, minél később annál jobb! |
|
|
| Szerző |
Anonim
Tag

|
|
Anonim írta:
Lehet gyalázkodni, sőt madarászkodni is kedves fórumozó kollegák, de e helyett egy új hír:
Dósai Bence, Gáspárdy Lászlóval egyaránt most képviselte kiváló eredményekkel városunkat a fővárosban megrendezésre kerülő regionális retorikai versenyen.
Gondolkozzatok el és kövessétek meg Dósai urat!
-------------------------------------------------------------------
válasz:
"A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.
A retorika (görögül rhétoriké, latinul ars oratoria) a szónoklat tudománya, eredetileg díszes külsőségek között előadott beszédeket, ékes stílusú, nyilvános megszólalásokat jelentett. Később a nem szépirodalmi műfajok elméletét jelentette. Iskolai tantárgy volt a beszéd- és értelemgyakorlat mellett. Ma a rendszeres gondolkodás és önkifejezés eszköze, a kulturált érvelés, vitatkozás tudománya. Tárgya minden nyilvános, közéleti megszólalás, minden közéleti kommunikációs helyzet, és szereplője minden nyilvánosan megszólaló ember. "
Másik anonim vagyok, de most beleszólok. Nem hiszem, hogy a fiatalembert bárki gyalázta. A környezetet nem találta méltónak riportra. Az én véleményem az, lehet, hogy iskolai versenyen retorikából átlag feletti, attól még túl fiatal a politikához. Még ha Fidelitasról beszélünk, akkor is! Egy ilyen ifjú embernek mekkora súlya van a helyi politikában? Bocs, elfeledtem, nagykorú egyáltalán? |
|
|
| Szerző |
Anonim
Tag

|
Gondolkozzatok el és kövessétek meg Dósai urat! |
|
|
| Szerző |
Anonim
Tag

|
|
anonem írta:
Anonim! Elbeszélünk egymás mellett! Én a díszpinty kifejezést a Fidó-kutyás bácsira mondtam, nem az ifjú politikusra! Neki sok sikert kívánok!
Igen, sajnos így történt. Az ifjú politikust nem ismerem, de természetesen megkövetem, elnézést, bocsánatot kérek tőle, hogy téma szempontjából félreértés "áldozata" lett nálam. Annyi talán mentségemre szolgál, hogy hozzászólásom nem személyére irányult, hanem a riport készítésére megfelelőbb helyszínt is el tudtam volna képzelni, mert nekünk nézőknek akkor és ott mutatták be először. |
|
|
| Szerző |
anonem
Tag
Lakóhely: őshaza
Regisztrált: 2008.10.13 |
|
|
Anonim! Elbeszélünk egymás mellett! Én a díszpinty kifejezést a Fidó-kutyás bácsira mondtam, nem az ifjú politikusra! Neki sok sikert kívánok! |
|
|
| Szerző |
Anonim
Tag

|
Anonim írta:
A másik illetlen arcát a testületin fogjuk látni.
Én pedig azért fogom magam megvizsgáltatni, mert akárhogy koncentrálok, Pataki képviselő úr szavait, beszédét nem értem. Ő listán került be, vagy szavazókörzetben lakosok választották meg? |
|
|
| Szerző |
Anonim
Tag

|
|
anonem írta:
Kedves Anonim!
"Én vagyok a hibás?
Miről és mikor maradtam le?"-írtad.
Szerintem ne emészd magad. Említett úriember (szak)véleményem szerint klinikai eset. Városunk egyik díszpintye, talán el is hiszi, amit mond. De ezt nem rosszakaratból mondom! Szükség van ilyen figurákra is.
Én maradok a fiúcska szónál. Nem ismerem miért bántanám? Ha pedig díszpinty, akkor biztos tagja a Madártani Egyesület helyi csoportjának, és Meizl Ferenc a fő-madarász szárnyai alá veszi. De mint Kapus Krisztián honlapja hirdeti, A felhők felett mindig kék az ég, - talán ő is majd ledoktorál és elrepül nyugatra.
Visszatérve: nem ismerem a fiúcskát - továbbra is fő témám a vele készített riport helyszíne. |
|
|
| Szerző |
Anonim
Tag

|
"Tisztelt Kapus úr! Nem szólnék, ha az első eset lenne, de sajnos nem az! Trió tv-ben Ön ma este nyilatkozott. Kérem szépen, előtte használjon zsebkendőt, de NE szipogjon!! Azt sem tudom miről beszélt, annyira idegesít a szipogása. Ez szokás, vagy valami betegség? Akkor vizsgáltassa ki magát. Nagyon illetlen!" |
|
|
| Szerző |
anonem
Tag
Lakóhely: őshaza
Regisztrált: 2008.10.13 |
|
Kedves Anonim!
"Én vagyok a hibás?
Miről és mikor maradtam le?"-írtad.
Szerintem ne emészd magad. Említett úriember (szak)véleményem szerint klinikai eset. Városunk egyik díszpintye, talán el is hiszi, amit mond. De ezt nem rosszakaratból mondom! Szükség van ilyen figurákra is. |
|
|
| Szerző |
Anonim
Tag

|
Bemutattak egy 17 éves tanulót (fiúcskát, fiatalembert). Ő pedig magát és azt amit ők tudnak tenni, (fidelitas) mert más korosztály már nem képes rá.
Ha túlzok, felkavaró érzelmeim teszik. Nem tudok idézni a riportból a nyilatkozatból, de rátaláltam a hírre.
http://www.kapuskrisztian.fidesz.hu/index.php?dt=2009-03
Kérlek higgyétek el! Én nem keresem a kákán a csomót, de mit csináljak, ha elém tálalják.
Ismeretségi körben nem igazán értettek velem egyet. Azt hiányoltam, miért nem a FIDESZ iroda előtt készült a riport? - Kérdezték, nem mindegy, hol készült? Szerintem nem. Bizonyos komoly, nagy horderejű döntéseknél én elvárnám a beosztáshoz kötődő megtisztelő figyelmet a riport helyszínéül.
A riport végére teljesen jókedvű lettem. Két helyszínen toporogtak fázósan. A második helyszín a takarékszövetkezet mögötti rész, ahol ronda falfirkák találhatók. A fidelitasos "nagyfőnök" akkor épp a tiszta Félegyházáról beszélt. A riporter leányzó, és az operatőr ha figyelmes, már mutathatta volna - lehet kezdeni a munkát.
Megértéseteket kérem a nem pontosan megjegyzett kifejezésekért, de nem tudok megváltozni. Zavart a riport kezdetétől, hogy mint egy utcai járókelővel úgy készült, akit hopp, megállítanak. |
|
|
| Szerző |
RE: Állami iskolák? |
Anonim
Tag

|
|
Nem figyeltem. De azért meghallottam. KK magyarázott, valamint Kása Zs. az iskolák újból kikerülnének az önkormányzatok hatásköréből? Kivéve az alapítvány és egyházi iskolát. Valaki magyarázza már el ezt részletesen? |
|
|
| Szerző |
Anonim
Tag

|
Én vagyok a hibás?
Miről és mikor maradtam le?
A napokban a Trió-TV egy alámondó szövege a sánta kutyánál sántább, a veszettnél is veszettebb. A téma: Köztársasági ezüst érdem kereszt kormánykitüntetést kapott egy férfiú, aki 11 civil szervezetnek tagja, és tervezi, hogy még másik munkájába is majd bekapcsolódik, jelentkezik náluk. Elhangzott, hogy ez a személy a Fidó bácsi környezetvédelmi és állatvédő alapítvány létrehozója, alapítója. Valaki magyarázza már meg mi a pálya? Odáig még képben voltam, hogy van egy kutya-menhelyet fenntartó alapítvány, a neve Fidó bácsi közhasznú alapítvány. Itt az oldalon is kéri az 1 %-kal való támogatást. De mit csinál a hasonló nevű Fidó bácsi környezetvédelmi alapítvány? Azt mikor hozta létre Marcényi Csaba, akinek a neve alatt a Trió riport alatt az volt Kiskunfélegyháza Polgárőrség. Ez bonyolult. Gombolyítson már ki belőle valaki valamit! |
|
|
| Szerző |
Török Rozália
Tag
Lakóhely: Kiskunfélegyháza
Regisztrált: 2008.07.26 |
|
|
Anonim írta:
Miért gond az, hogy most készítettek riportot? Biztosan most van a hivatalban a csatornázás tovább fejlesztése napirenden. A képek bemutatják az adott utca állapotát.
Kedves Anonim!
Ha valamit rosszul fogalmaztam, elnézést. Nem gond, hogy akkor készült az említett riport amikor. Nekem továbbra is furcsa, hogy a riportalany hölgy mutogatott minden irányba, hogy itt és ott megáll a víz, és a közlekedő autóktól sajnos a falra is csapódik. Én ezt a nélküli is elhiszem, hogy a képek alapján csak a fantáziámra hagyatkozhattam. Gyakorlatilag a városban több helyen, fokozom: sok helyen, sőt nagyon sok helyen vannak úttesteken, járdákon "tavak", amit azért mégis esős időben lehet/ne jobban látni, megtapasztalni.
Ha pedig most van a csatornázás tovább fejlesztése napirenden, akkor kérdezem azokon a "halastavas" helyeken mi lesz a megoldás, ahol már megtörtént a csatornázás?  |
|
|