Reklám
Navigáció
Főoldal
Cikkek
Letöltések
FAQ
Fórum
Linkek
Hírkategóriák
Galéria
Keresés
Utolsó hozzászólások
Kapcsolatfelvétel
Apróhirdetés
Legújabb cikkek
Média politika - 2010
Behúztam az x-et, és...
Korrupció...
Nehéz-e az iskolatáska?
Ki a bátrabb'
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Tv műsorok
Időjárás
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Hirdetések
Fórumtéma megtekintése
Szépoldal - egy honlap, amire egyszer még Neked is szükséged lehet... | Kiskunfélegyháza | Közélet
Szerző RE: Bosszankodom.
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2007.10.23
Elküldve: 2010.07.15
Anonim írta:
Anonim írta:
Anonim írta:
Nagyon érdekelne, milyen fizikai munkát végeznek ezek a személyek?
Fizikai dolgozókat ismerek. Pont ők lesznek az áldozatok?
kitalálni, de az előterjesztésbe beírni is szégyellettem volna!

6, Tisztálkodó szerek kiosztásának megszüntetése.

A VSZKSZ 74 fő fizikai dolgozója havi rendszerességgel 1.000 Ft értékű mosószer, tisztálkodó szer természetbeni juttatásban részesült.
Ezen felül - természetesen - a munkavégzés alatt szükséges tisztálkodási eszközök biztosítva voltak.
A 1.000 Ft értékű juttatás megszüntetésre kerül.

Van tippetek, hogy
a munkavégzés alatt MILYEN szükséges tisztálkodási eszközök VOLTAK biztosítva?

Miért a múlt idő? már az sem lesz?

Ez döntés nagyon
Emberbarát /filantróp/
Emberszeretet /filantrópia/

Attis1@ azt hirdeti, miért nem tanultak ezek az emberek.
Ha mindenki tanár lenne, ki végezné el azt a munkát, amit ők?

Attis1-nek mondd meg, nem mindenkinek tettek a szülők a popója alá mindent. Talán Ő a technika tanári fizuból vette a családi házát!? nana!smiley

Príma képviselő lenne belőlünk, akik felfigyeltek és reagáltak itt a témára.
Lőrincz Képviselő Úr is azt a javaslatot tette a testületin, ne vonják meg a tisztálkodási szer támogatást.
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010.07.14
Anonim írta:
Anonim írta:
Parlagfű irtás az Alsó-temetőben, július 7-én
egyik változat

Kb. 6.30-kor megjelentek az akciót meghirdetők, 8-ra már lenyilatkoztak a TV-nek.

Fél 10-kor - csak smiley - a temetkezési részleg munkásai kaszáltak. Ezt a munkát nap, mint nap folyamatosan végezték a temetőben, /láttam/.

másik változat
Meglátjuk, meghallgatjuk a tV-ben

Meghallgattad?
Bátor nyugdíjas (tiszteletem az övé) elmondta, nincs parlagfű az alsó temetőben. Sérelmezte, hogy az ifjúság nem vett részt akciójukban. Drága, kedves nyugdíjas néni! Hol tetszik élni. Ez itt Félegyháza! A diákok erre nem kötelezhetőek, mellesleg szünidő van, esetleg az ifjúsági referenssel nem beszélte meg? Van még parlagfűvel fertőzött terület, nem kell a temetőre szervezni! (zárójelben: Önök is voltak vagy öten? de, minden dicséret az Önöké.)

PN 2010. július 13-i, keddi számból , 2. oldal hírsáv:

"Kiirtották a parlagfüvet
Kiskunfélegyháza
Nem kímélték a derekukat a helyi nyugdíjasok. A folyamatosan hajlongásnak meg is lett az eredménye: az összes parlagfüvet kiirtották az Alsótemetőből. Több mint egy évtizede már minden évben a parlagfű virágzása előtt kimennek a temetőbe, hogy az ott lévő allergén növényt eltüntessék. Ezúttal is eredménnyel jártak. Az idősek más közterületek gyomtalanítására is vállalkoznak. (Sz. T.)"

Ez a legújabb változat?
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010.07.13
Anonim írta:
Anonim írta:

A VSZKSZ 74 fő fizikai dolgozója havi rendszerességgel 1.000 Ft értékű mosószer, tisztálkodó szer természetbeni juttatásban részesült.
Ezen felül - természetesen - a munkavégzés alatt szükséges tisztálkodási eszközök biztosítva voltak.

Van tippetek, hogy

Ez döntés nagyon
Emberbarát /filantróp/

Attis1-nek mondd meg, nem mindenkinek tettek a szülők a popója alá mindent. Talán Ő a technika tanári fizuból vette a családi házát!? nana!smiley
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010.07.13
Anonim írta:

Van tippetek, hogy

Ez döntés nagyon
Emberbarát /filantróp/

Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010.07.11
Az a munka, amit ezek az emberek végeztek, talán megér egy szappant! Nem sok mindenre telik havi 1000 forintból! Szomorú és gyalázatos, amikor már itt tart egy munkahely! Miért nem hallani a vezetőinknek a hozzá árulásáról? Miért csak mindig a közvetlen fizikai dolgozok, isszák meg mindig mindennek a levét! Hittek bennük mikor oda jutatták őket! Arcul köpés lett vége! Jön az őszi választás! Kiben bízzon az ember? Ki nem fordul ki önmagából, ha hatalmat kap!! Ha jól bele gondolnak, durván 10 ember vezeti a várost, élen Kapussal! Bár ki, bár mit mond, lesöprik őket! Számoljanak el ők is, miét nem lett egyetlen egy új munkahely az elmúlt 4 évbe!! Miért vontak össze, össze nem illő területeket úgy hogy azon semmi spórolás nem lett! Lett viszont 8 lón ülő hárpiák gyülekezete!! Elküldenek diplomás tanárokat, szakembereket, és mint munkanélkülit visszaigénylik 50 ezer Ft.ért! Ezek nem Fidesz pártiak zömmel!!!! Gusztustalan és felháborító!!
Számoljon el a testület a 4 évi munkájával, úgy hogy, nem visszafelé mutogat, és mindenkiben hibát keres csak önön szr30; munkájában nem!!! Mondja el mi is cselekedtek a város javára és értünk lakokért! Választó polgárokért! Ősszel, nagyon legyünk észnél! Ha ezeket bejutatjuk, vége mindennek!!
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010.07.10

Van tippetek, hogy

Ez döntés nagyon
Emberbarát /filantróp/
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010.07.08
Anonim írta:
egyik változat

Kb. 6.30-kor megjelentek az akciót meghirdetők, 8-ra már lenyilatkoztak a TV-nek.

Fél 10-kor - csak smiley - a temetkezési részleg munkásai kaszáltak. Ezt a munkát nap, mint nap folyamatosan végezték a temetőben, /láttam/.

másik változat

Meghallgattad?
Bátor nyugdíjas (tiszteletem az övé) elmondta, nincs parlagfű az alsó temetőben. Sérelmezte, hogy az ifjúság nem vett részt akciójukban. Drága, kedves nyugdíjas néni! Hol tetszik élni. Ez itt Félegyháza! A diákok erre nem kötelezhetőek, mellesleg szünidő van, esetleg az ifjúsági referenssel nem beszélte meg? Van még parlagfűvel fertőzött terület, nem kell a temetőre szervezni! (zárójelben: Önök is voltak vagy öten? de, minden dicséret az Önöké.)
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010.07.07
egyik változat

másik változat
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010.07.06
Anonim írta:
Valahol, valamikor, valakitől hallottam, hogy július 1-jén a nyugdíjasok (smiley de kik?) parlagfüvet huzigálnak az Alsó-temetőben.
Szeretnék csatlakozni! Kérem, aki részletesebb információval tud szolgálni, írja meg.

Gondoltam arra a Trió TV-nél érdeklődöm, mert biztos készül riport. smiley

A 8 óra munka után, nem 8 óra pihenést, hanem újabb 8 óra munkát ajánlok - parlagfű irtást - a megépítendő Hősök Kapuja, közvetlen környezetében.

Igazad van mindenben! És a lényeg az, július 7-én lesz. Amint tehetem, megjelenek, vagy érdeklődöm a VSZKSZ-nél, mit tudnak az akcióról.

http://felegyhazitv.hu/index.php/hirek/1352-parlagf-irtas-kiskunfelegyhazan
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010.06.30
Valahol, valamikor, valakitől hallottam, hogy július 1-jén a nyugdíjasok (smiley de kik?) parlagfüvet huzigálnak az Alsó-temetőben.
Szeretnék csatlakozni! Kérem, aki részletesebb információval tud szolgálni, írja meg.

Gondoltam arra a Trió TV-nél érdeklődöm, mert biztos készül riport. smiley

A 8 óra munka után, nem 8 óra pihenést, hanem újabb 8 óra munkát ajánlok - parlagfű irtást - a megépítendő Hősök Kapuja, közvetlen környezetében.
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010.06.05
Anonim írta:
Hogy is van ez?
Sikerült a Fidesz felelőtlen és dilettáns politikusainak még mélyebbre taszítani az amúgy is nehéz helyzetben lévő deviza hiteleseket. Annak idején annyira ki tudták pellengérezni Gyurcsányt, hogy hazudott. Most ki is hazudik és kinek, Ha mag a Obama elismerte a Bajnai Gordon munkáját a válság kezelésben,ha a valutaalap mindent rendben talált az MSZP kormányzásában és hitelesnek mondta ki a költségvetésünket, ha az UNIÓ vezetősége és pénzügyi bizottsága szintén rendben talált mindent / megjegyzem a Fidesz képviselői benne vannak ebben a bizottságban,tudják a valós igazat ,és mégis teljesen máskép nyilatkoznak kint mint itthon/ akkor most ki is hazudik??, 8 évig mosták az emberek agyát,sikerrel. Minden felé gyalázkodtak ás rágalmaztak, okkal és ok nélkül. Most meg két eszement ember nem bír magával és nyilatkozik, ha kell, ha nem! Államcsőd! Jelentése az, ha egy állam nem tudja kifizetni a nyugdíjat, közalkalmazottak bérét, állami hiteltörlesztést stb, most nincs ez!! Valakinek biztos jó ez a pánik keltés, de nem a népnek!! Ha az emberek kicsit gondolkodnának végre már és nem irányítaná őket a gyűlölet, nem dőltek volna be a Fidesznek. Nem lehet vissza mutogatni és a volt kormányra kenni mindent!!Most már nem!Főleg ha az hazugság és mindenki más, akik még okosabbak is ráadásul nem ezt állítják! Nagy bajok kezdete jött az országra! Ez bizony nem a jóléti társadalom elő szele!! Erre szavaztak, akik rájuk szavaztak?? Vagy még most is a lila köd lepi el a szemüket?? Civil vagyok és semmi elfogultságom egy párt felé nincs. De ami most történt az bizony nagyon veszélyes játék!! Kormányozzanak uraim végre, ha valóban felkészültek rá!! De ez vár a városokra is, ha bedőlnek újra a Fideszes képviselőknek. Hiszen ne feledjük 4 éve ők vannak szinte minden város élé!!! Vagy helyi szinten is vakok vagyunk???

Lám elég volt néhány nap ahhoz, hogy az emberek nagy része - akik a fidesznyikekre szavazott - gondolkodni kezdjen, mondván vajh jól választottam-é?
Kiderült, hogy a sárgák vezérkara nagyobb csavargó mint gondoltuk, a politikához közük nincs /lásd Kósa címeres ökröt aki néhány perc alatt csinált több száz milliós kárt, és már hétfőn itt az IMF ellenőr. Remélem a kicsi vezér megköszönte neki./, képtelenek átállni a partvonalról bekiabálós módszerről a játékosra /szólni kellene Kósának, hogy vége a választásoknak!!!!/, beismerni /ennek vannak jelei/ hogy bizony azt kell folytatni amit Bajnai elkezdett.
Azt látom, hogy a kicsi vezért "lenövik" néhányan. Mindenki aki mikrofon közelbe kerül azt hiszi, hogy ő a melnök, és csuda okos dolgokat tud mondani.
Hát nem!!!!
Orbán hamar a jégre kerül ha nem figyel ezekre a címeres barmokra /Kósa pld./ és nem kussoltatja egy ideig mindegyiket.
Változatlanul nem értem Varga Mihály saját mega elleni csontváz keresését, bár azt becsülöm benne, fogalmazni megtanult, megtanította Bajnai.
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010.06.05
Hogy is van ez?
Sikerült a Fidesz felelőtlen és dilettáns politikusainak még mélyebbre taszítani az amúgy is nehéz helyzetben lévő deviza hiteleseket. Annak idején annyira ki tudták pellengérezni Gyurcsányt, hogy hazudott. Most ki is hazudik és kinek, Ha mag a Obama elismerte a Bajnai Gordon munkáját a válság kezelésben,ha a valutaalap mindent rendben talált az MSZP kormányzásában és hitelesnek mondta ki a költségvetésünket, ha az UNIÓ vezetősége és pénzügyi bizottsága szintén rendben talált mindent / megjegyzem a Fidesz képviselői benne vannak ebben a bizottságban,tudják a valós igazat ,és mégis teljesen máskép nyilatkoznak kint mint itthon/ akkor most ki is hazudik??, 8 évig mosták az emberek agyát,sikerrel. Minden felé gyalázkodtak ás rágalmaztak, okkal és ok nélkül. Most meg két eszement ember nem bír magával és nyilatkozik, ha kell, ha nem! Államcsőd! Jelentése az, ha egy állam nem tudja kifizetni a nyugdíjat, közalkalmazottak bérét, állami hiteltörlesztést stb, most nincs ez!! Valakinek biztos jó ez a pánik keltés, de nem a népnek!! Ha az emberek kicsit gondolkodnának végre már és nem irányítaná őket a gyűlölet, nem dőltek volna be a Fidesznek. Nem lehet vissza mutogatni és a volt kormányra kenni mindent!!Most már nem!Főleg ha az hazugság és mindenki más, akik még okosabbak is ráadásul nem ezt állítják! Nagy bajok kezdete jött az országra! Ez bizony nem a jóléti társadalom elő szele!! Erre szavaztak, akik rájuk szavaztak?? Vagy még most is a lila köd lepi el a szemüket?? Civil vagyok és semmi elfogultságom egy párt felé nincs. De ami most történt az bizony nagyon veszélyes játék!! Kormányozzanak uraim végre, ha valóban felkészültek rá!! De ez vár a városokra is, ha bedőlnek újra a Fideszes képviselőknek. Hiszen ne feledjük 4 éve ők vannak szinte minden város élé!!! Vagy helyi szinten is vakok vagyunk???
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010.06.01
A kórházban lévő szakrendeléseknél számítógépekhez új, naprakész program vásárlását javaslom.
Célja: az orvosok tájékoztatása, milyen gyógyszerek léteznek, mennyibe kerülnek, és vényköteles-e.
Anonim
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010.02.19
Hirösön olvastam, én ezen (is) bosszankodom:

"Sok lakásban van kábel tv. Egyik csatorna ráhangolva a Dél tv-re. Mi a helyzet az "elszenvedett" kárért? Mert ugye szeretjük tudni mi újság a városban. Pl: a kórház témát sem a baon informátoraitól szeretnénk megtudni. Ki fizeti meg az erkölcsi kárt, a tv blokkolása miatt? MOV bizottság?"

Érdekes ám ez, nem csak két társaság magánügye ez, hanem a félegyháziak átverése. Kórház téma is mehetett volna a híradóban nem innen-onnan megtudni, pletykákat hallgatni!

Na és a 25-i testületi ugye nyilvános lesz!
Pogonyi Judit
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Lakóhely: Kiskunfélegyháza
Regisztrált: 2007.08.26
Elküldve: 2010.02.18
totitata írta:
Régen írtam ezen az oldalon, de ma több esetben is felbosszantottak.
1.) Bedobták a postaládámba az egyik ingyenesen terjesztett hirdetési újságot. A hátsó lapján egy kopogtató cédula minta látható. A kitöltése Kapus Krisztiánt nevezi meg ajánlandónak. Az érdekes a dátum rész. Mintaváros helymegjelöléssel. Itt vannak kétségeim. Egy mintavárosban a nevezett személyt (ha egyről beszélünk) nemhogy képviselőnek, de lámpagyújtónak sem jelölné senki, mert tisztában vannak vele, hogy lángot nem akárkire lehet bízni.
2.) Megdöbbenve olvastam egy másik sajtótermékben, hogy egy KDNP-Fidesz képviselő azzal az ötlettel jött elő, hogy az iskolák a tanulmányi kirándulásaikat főleg a határon kívüli magyarlakta területekre fókuszálják. Mindezt a hazafias érzelem elmélyülése érdekében. Egyrészt jó nagy nyelvcsapás a szélsőjobb felé. Másrészt több iskolában a szülők indítványozták már, hogy a kirándulásokat lehetőleg egy naposra és a közelbe szervezzék, mert az anyagi lehetőségeik csak erre adnak módot. A képviselő uraknak fogalmuk sincs arról, hogy miként él meg egy négytagú család két minimál bérből (jó esetben).

Nehogy valaki azt gondolja, hogy egy megrögzött komcsi vagyok. A politika nem pártállást kell, hogy szolgáljon, hanem a polgárok érdekeit, boldogulásuk segítését.
A most regnálók sem ismerik a jövedelmi viszonyokat, hisz nem erőltették volna a meleg étel utalványt. Mit tud vele kezdeni a kis keresetű dolgozó. Elviszi a családot belőle ebédelni? Hányszor? Jó esetben egyszer! A kapott sima étkezési utalványból pedig két hétvégén jól lakhattak volna.
Melyik képviselő szorul ilyesfajta gondolkodásra?

Ne bosszankodj, tudod, mozgalmas lesz a tavasz. A lámpagyújtogató az szép szakma, talán Prágában is van egy személy,smiley de lehet hogy valamelyik hazai nagyvárosban is hallottam róla. Bizony nem lehet bárkire bízni, felelőségteljes feladat.

A jövedelmi viszonyok? Na ez már nevetséges, mennyire nem ismerik. Vagy nem akarják? Igazad van!

-Judit-
Szerző Bosszankodom.
totitata
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Kiskunfélegyháza
Regisztrált: 2007.07.16
Elküldve: 2010.02.18
Régen írtam ezen az oldalon, de ma több esetben is felbosszantottak.
1.) Bedobták a postaládámba az egyik ingyenesen terjesztett hirdetési újságot. A hátsó lapján egy kopogtató cédula minta látható. A kitöltése Kapus Krisztiánt nevezi meg ajánlandónak. Az érdekes a dátum rész. Mintaváros helymegjelöléssel. Itt vannak kétségeim. Egy mintavárosban a nevezett személyt (ha egyről beszélünk) nemhogy képviselőnek, de lámpagyújtónak sem jelölné senki, mert tisztában vannak vele, hogy lángot nem akárkire lehet bízni.
2.) Megdöbbenve olvastam egy másik sajtótermékben, hogy egy KDNP-Fidesz képviselő azzal az ötlettel jött elő, hogy az iskolák a tanulmányi kirándulásaikat főleg a határon kívüli magyarlakta területekre fókuszálják. Mindezt a hazafias érzelem elmélyülése érdekében. Egyrészt jó nagy nyelvcsapás a szélsőjobb felé. Másrészt több iskolában a szülők indítványozták már, hogy a kirándulásokat lehetőleg egy naposra és a közelbe szervezzék, mert az anyagi lehetőségeik csak erre adnak módot. A képviselő uraknak fogalmuk sincs arról, hogy miként él meg egy négytagú család két minimál bérből (jó esetben).

Nehogy valaki azt gondolja, hogy egy megrögzött komcsi vagyok. A politika nem pártállást kell, hogy szolgáljon, hanem a polgárok érdekeit, boldogulásuk segítését.
A most regnálók sem ismerik a jövedelmi viszonyokat, hisz nem erőltették volna a meleg étel utalványt. Mit tud vele kezdeni a kis keresetű dolgozó. Elviszi a családot belőle ebédelni? Hányszor? Jó esetben egyszer! A kapott sima étkezési utalványból pedig két hétvégén jól lakhattak volna.
Melyik képviselő szorul ilyesfajta gondolkodásra?

Ha Japán a mosoly országa akkor Magyarország kész röhej! (kimaradhatnánk!?)
Ugrás a fórumra:
Városi fórum
1241
napja tiltatták le a Félegyházi városi portál fórumát!
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Anonim
2010.09.06
Vannak ismerős nevek, vajon személy szerint ők-e? nem tudom.

Anonim
2010.09.06
Igen. Egyet sem ismerek.

Anonim
2010.09.06
Jól hallottam a rádióban jegyző asszonyunktól? Mind a 10 körzetben tudott jelöltet állítani az MDF?smiley

Tancsa János
2010.09.06
Anonim! Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmünket. Én is elgondolkodtam a dolgon és le is írtam a gondolataimat város-ügyben. Mégegyszer köszönöm.

Anonim
2010.09.05
Pogonyi Judit beírását ajánlom figyelmetekbe: Mi lesz veled Félegyháza fórumtémánál: "Legyetek szívesek megírni, törvény szerint, illetve a Ti véleményetek szerint mitől lesz város egy településből? Van erre a népességen kívül, valami más kitétel is?

További üzenetek

Tancsa János
2010.09.05
Anonim!
Anonim írta, hogy a HTV-ben lesz egy ilyen műsor. Ott pedig ritkán (sem) kap szót csak Fideszes "politikus".

A műsor idejéről kérdezze Anonim-társát.

Anonim
2010.09.05
Tancsa úr! Ön azt is tudni vélte, név szerint, ki nyilatkozik, és, hogy eü. szakember.
Csak ahhoz nem írt megjegyzést, az Isten áldja meg! mikor kerül adásba a hírTV-n a célpont.

Anonim
2010.09.05
Hírtévé?

Anonim
2010.09.05
Kórház-téma a hírtévében? Hol olvastad? a napi műsorismertetőben nincs benne, és 18-kor más nevű műsor kezdődik.

Tancsa János
2010.09.05
Az (ál)HírTv biztosan pontos képet fog adni. Az már csak olyan...
Bizonyára Kapus úr fog nyilatkozni, mint egészségügyi szakember...

Szavazás
Legyen-e on-line chat a Szépoldalon?

igen

ne

nem ismerem

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Rádió
Válaszd ki a rádiót a listából, és kattints az OK gombra

Aloldalak
Roxán meséi
27. mese
Ajánlások a város illetékesei számára
19. bejegyzés
Hősök Parkja
Főzzünk valamit
Az oldal 800x600 képernyőfelbontásra van méretezve, IE és Mozilla Firefox böngészőkre optimalizálva.