Bocsánat, lemaradtam valamiről... így nem igazán értelek benneteket. Ám mint annyiszor írtam, mindenkinek joga, lehetősége hitének, véleményének érvényesítése a szavazófülkében.
Ami a képviselők családját, magánéletét illeti, nem tartom szerencsésnek foglalkozni vele, csak abban az esetben, ha az kihatással van a város életére, negatív eseménynek minősül. Nem tudom mit moderált szerkesztő úr, de ritkán teszi, és úgy ismerem jó érzékkel, éleslátással az oldal, és nem utolsó sorban a beíró védelmében is megteszi.
Ismét jó reggelt Félegyháza! a színes képek mögött nem mindig virágos élet lehetősége rejlik, tessenek felébredni, és gondolkodni!
Jó munkát mindenkinek..(remélem van)
-admin-
Anonim írta:
Nem bántásból írom le a véleményem, én tényleg szeretném, ha egyetértés lenne az emberek között és így persze a politikusok között is.
Ki várja el és főleg ki hiszi el, hogy Kapus Krisztián el tud vezetni egy várost? Az az ember csak megosztottságot hozott ennek a városnak! Sem szakmailag, sem emberileg nem alkalmas. Ki hiszi el és ki várja el, hogy egy közgazdasági diploma nélkül valaki elvezessen egy 10 milliárdos, most éppen bajban lévő várost???
Én sajnálom, hogy Busa ki lett téve, mert senki ne mondja nekem, hogy egy milliárdos fogalmú cég tulajdonosa nem jobban értene a város vezetéséhez, mint egy hitoktató??? Tényleg ne legyen sértődés, de ez nonszensz!
Ön kétség kívül jót akarhat és jót tesz pl. ennek az oldalnak az üzemeltetésével, de jelen esetben egy súlyos bűnt és ebből adódóan bűnöst véd!!!
Én személy szerint sajnálom a családon belüli erőszak elszenvedőit!!!
Nem bántásból írom le a véleményem, én tényleg szeretném, ha egyetértés lenne az emberek között és így persze a politikusok között is.
Ki várja el és főleg ki hiszi el, hogy Kapus Krisztián el tud vezetni egy várost? Az az ember csak megosztottságot hozott ennek a városnak! Sem szakmailag, sem emberileg nem alkalmas. Ki hiszi el és ki várja el, hogy egy közgazdasági diploma nélkül valaki elvezessen egy 10 milliárdos, most éppen bajban lévő várost???
Én sajnálom, hogy Busa ki lett téve, mert senki ne mondja nekem, hogy egy milliárdos fogalmú cég tulajdonosa nem jobban értene a város vezetéséhez, mint egy hitoktató??? Tényleg ne legyen sértődés, de ez nonszensz!
A vélemény egy dolog, s mint olyan szent és sérthetetlen, de valaki(k)ről ténybeli állításokat leírni, családjukat indokolatlanul belekeverni egy politikai véleménybe, nos ez már nem tolerálható részemről.
Ennek a városnak az egyik baja, hogy a sok közalkalmazott egymásba ér! Többek között a tanarak is. Ahelyett, hogy leépítenék Őket most elindulnak képviselősködni.
Tisztelt Kemény úr! Lehet moderálni egy véleményt, amit egy közszereplőről gondolok, de nem etikus! Amit leírtam az bemutatja milyen ember is a kis "szentember"!!!
Fidesz képviselő jelöltek! 7 azaz hét pedagógus!!! Érted, 10-ből 7 pedagógus! Ebből 3 tornatanár!(... moderálva... )
Megkockáztatom levonni azt a következtetést, hogy ezek biztosan nem vezetik ki a várost a gödörből! Hol egy közgaszdász, hol egy gazdasági szakember, hol egy egészségügyhöz értő ember???
Na és a címeket gusztustalanul halmozó vezetöjük! Tudjuk ezerszer bírálta Dr Garait, hogy minek annyi tisztség? Most nem tehető fel ez a kérdés??? (...moderálva...)
Ebben egyetérthetünk!!! Ők biztos nem vezetik ki a várost bajból!!
Szerkesztette: Kemény György - 2010.08.12
Fidesz képviselő jelöltek! 7 azaz hét pedagógus!!! Érted, 10-ből 7 pedagógus! Ebből 3 tornatanár! (... moderálva... )
Megkockáztatom levonni azt a következtetést, hogy ezek biztosan nem vezetik ki a várost a gödörből! Hol egy közgaszdász, hol egy gazdasági szakember, hol egy egészségügyhöz értő ember???
Na és a címeket gusztustalanul halmozó vezetöjük! Tudjuk ezerszer bírálta Dr Garait, hogy minek annyi tisztség? Most nem tehető fel ez a kérdés??? (...moderálva...)
Szerkesztette: Kemény György - 2010.08.12
Kedves Judit!
Sokáig a a város honlapján olvasgattalak Benneteket, aztán eltűnt a fórum, és sokáig nem is tudtam, hogy mi történt. Aztán valakitől hallottam erről az oldalról és őszintén mondom, hogy nagyon örültem neki. Sokáig csak olvasgattam itt is, de aztán volt egy-két dolog amihez úgy érzetem hozzá kell szólnom. De nem tetszett[, hogy én csak valamelyik Anonim vagyok, ezért regisztráltam. Tudom ez sem az igazi, de tényleg van az emberben félelem. Amíg ilyen kicsinyes, bosszúálló emberek vezethetik ezt a várost, addig lesz is mindig. Én sokáig nem hittem el,hogy ilyen van, de amikor számomra szavahihető emberek meséltek valós történteket KK bosszújáról, akkor valahogy én is úgy éreztem, hogy jobb így név nélkül. De nagyon bízom abban, hogy sokkal többen vagyunk olyanok, akik tényleg tudják hova kell ikszelni.
Kicsit más... azt azért jó lenne tudni, hogy hány ember olvassa ezt a honlapot, sokszor talán ezért lenne jó, ha legalább nick néven regisztrálnak a hozzászólók./
Furcsa, mióta létezik ez a honlap, és miért? Mi szóltunk, mi a nevünket adtuk, valami nincs rendben. Felvállaltuk a z Anonimitás jogosultságát. Ezt az oldalt az ide látogatók írták, írják jelenleg is. Az Ő kétségbeesésük jelenik meg minden mondatban.
Késő? Soha nem késő! Önök azok akiknek a kezében a jövő, a város sorsa.
Nem kell mást tenni, csak okosan x-elni. Mi nem vagyunk politikusok, még a szót sem szeretem.
Önök viszont legyenek annyira erős lelkűek, hogy gondolják át a saját, gyermekeik, unokáik jövőét. Van még idő. A szép szavak, a hízelgések, a fenyegetések, nem jelenthetnek semmit. Minden ember hajlik valamerre, még az is, aki függetlennek mondja magát. Tehát, tessék, a játszma indul, okosan.
"...most élsz, most vigyázz ,hogy jól csináld, mert a legapróbb hibád, megbosszulja önmagát..."
Illetve van, azoknak akik osztriga gerinccel Kapussal egyet nem értve, de Őt kiszolgálva teszik tönkre ezt a szép, valamikor élhető kisvárost! Nekik lesz munka, lesz mutyi pénz, lesz bál és el tudják tartani a családjukat. A város másik fele inkább elköltözik, vagy legalábbis máshol vállal munkát és mikor haza jönn begubózik és semmiben nem vesz részt.
Hibásak a városi "kispártok" vezetői is mert nem fognak össze, inkább indulnak vagy öten! Mi az értelme??? Azzal, hogy Ficsór befejezte a terepet átadta, megnyitotta Kapus előtt a lehetőséget. A "kispártoknak" beleértem az mszp-t is egy közös jelöltben kellene megállapodni. Most ez sem nagy esély, de esély!!!
EGY GAZDASÁGI VÁLSÁG IDEJÉN, TÖBB MILLIÁRD HITELLEL A ZSÁKUNKBAN, TÉNYLEG EGY HITOKTATÓ LENNE A JÓ MEGOLDÁS???
Azt hiszem ebben egyetértek Anonimmal. Igenis összefogásra van szükség. Most nem az a fontos, hogy milyen pártállású, vallású stb., hanem az, hogy józan gondolkodású tisztességes ember legyen, akinek a város a fontos, nem az, hogy a talpnyalóinak megfelelő állást, pozíciót szerezzen. Most a város az ELSŐ!
Illetve van, azoknak akik osztriga gerinccel Kapussal egyet nem értve, de Őt kiszolgálva teszik tönkre ezt a szép, valamikor élhető kisvárost! Nekik lesz munka, lesz mutyi pénz, lesz bál és el tudják tartani a családjukat. A város másik fele inkább elköltözik, vagy legalábbis máshol vállal munkát és mikor haza jönn begubózik és semmiben nem vesz részt.
Hibásak a városi "kispártok" vezetői is mert nem fognak össze, inkább indulnak vagy öten! Mi az értelme??? Azzal, hogy Ficsór befejezte a terepet átadta, megnyitotta Kapus előtt a lehetőséget. A "kispártoknak" beleértem az mszp-t is egy közös jelöltben kellene megállapodni. Most ez sem nagy esély, de esély!!!
EGY GAZDASÁGI VÁLSÁG IDEJÉN, TÖBB MILLIÁRD HITELLEL A ZSÁKUNKBAN, TÉNYLEG EGY HITOKTATÓ LENNE A JÓ MEGOLDÁS???
A Trió TV honlapján olvastam:
Kapus Krisztián, országgyűlési képviselő a Fidesz-KDNP polgármester jelöltje Kiskunfélegyházán, derült ki augusztus 9-én a helyi Fidesz irodában tartott sajtótájékoztatón. Kerényi János, a Fidesz regionális igazgatója a 10 új körzet képviselő jelöltjeit is bemutatta.(2010. augusztus 10.)
54 nappal az önkormányzati választások előtt országosan is lezárult a Fidesz-KDNP jelölt állítása. Az ország 80%-ban indítottak közös polgármester jelöltet és képviselő jelölteket. Kiskunfélegyházán Kapus Krisztián, országgyűlési képviselő a Fidesz-KDNP polgármester jelöltje, amit augusztus 9-én Kerényi János a Fidesz regionális igazgatója sajtótájékoztatón jelentett be. Kerényi hozzátette az októberi választásokat megelőző egy hónapban egy olcsó, rövid, mégis hatékony kampányt terveznek, melynek fő mozgatórugója a választókkal való találkozás lesz. Kiskunfélegyházán a 14 körzet helyett, 10 körzetben indulnak képviselő jelöltek, akik közül 6-an már az előző testületben is benne voltak. Az 1-es körzetben Mester Ernő, a 2-es körzetben Bense Zoltán, a 3-as körzetben Gyenes Attila, a 4-es körzetben Szamosi Endre, az 5-ös körzetben Balla László, a 6-os körzetben Dongó József, a 7-es körzetben Horváth Gábor, a 8-as körzetben Kapus Krisztián, a 9-es körzetben Jankovszki Zoltán, a 10-es körzetben Lőrincz Tibor a Fidesz-KDNP közös önkormányzati képviselő jelöltje. Kapus Krisztián elmondta a választásokig a következő négyéves ciklus előkészítésével akar foglalkozni, éppen ezért lemond bizottsági tevékenységeiről. Hozzátette a Constantinum Intézményben betöltött intézményvezetői tisztségéről már június végén lemondott, jelenleg fizetés nélküli szabadságon van.
Elküldve: 2010.08.10
Anonim írta:
Anonim 78.
Tapasztalatlan? Meg lehet. Félnek az emberek? Biztos!!! Ha valaki már oda jutott, hogy egy kórház igazgatója is csak akkor vessz fel orvost, vagy bárki mást, ha a nagy Ő engedi. Mirről is beszélünk? Kedves Tancsa képviselőnek is talán a valós ügyekkel kellene foglalkoznia, nem lenne ennyi ideje boncolgatni a múltat. Ezt csak azért jegyeztem meg, mert míg ha valaki a nagy Ő felé fordult akár munkakéréssel is. Valamiért, csak lett munkája. Ma a városban szinte csak a Fideszes embereknek terem babér. Ezért azok, akik a nagy Ő szekerét tolják, az érdekük ezt diktálja! Ezt sokan látják azok az emberek, akik nem teszik a hurokba a nyakukat, de nincs is munkahelyük, és megkockáztatom, a jövőben sem lesz! Ez a jövő? Igen. Azt gondolom.
Az Ön által vázolt jövő akkor jön el, ha nem gondolkodnak el erősen rajta a szavazók. Egyetlen esélyünk van, más neve mellé tenni az x-et.
Anonim 78.
Tapasztalatlan? Meg lehet. Félnek az emberek? Biztos!!! Ha valaki már oda jutott, hogy egy kórház igazgatója is csak akkor vessz fel orvost, vagy bárki mást, ha a nagy Ő engedi. Mirről is beszélünk? Kedves Tancsa képviselőnek is talán a valós ügyekkel kellene foglalkoznia, nem lenne ennyi ideje boncolgatni a múltat. Ezt csak azért jegyeztem meg, mert míg ha valaki a nagy Ő felé fordult akár munkakéréssel is. Valamiért, csak lett munkája. Ma a városban szinte csak a Fideszes embereknek terem babér. Ezért azok, akik a nagy Ő szekerét tolják, az érdekük ezt diktálja! Ezt sokan látják azok az emberek, akik nem teszik a hurokba a nyakukat, de nincs is munkahelyük, és megkockáztatom, a jövőben sem lesz! Ez a jövő? Igen. Azt gondolom.
Anonim írta:
Ez azt jelenti, hogy Kapus lesz a polgimester - mert szerintem Ficsór nem indul - és mivel még 100 helyről húzza le a lóvét maga helyett kell egy helytartó aki mindent és mindenkit figyel és helyette dolgozik!!! Erre mondom én, hogy megérdemli Félegyháza!!!
Ficsór polgármester úr tudtommal ma tart sajtótájékoztatót, így nem kell tovább találgatni, indul, vagy se. Amennyiben nem, majd a választók eldöntik ki lesz helyette. Az általad említett úriember indul. De ez országos jelenség a pártján belül. Természetesen nem tud egy popsival több lovon ülni, így törvényszerű a "helytartó". Nem hiszem hogy egy ember lenne. Jó ez? Nekem nem tetszik, na de a döntés még most is az okos választópolgárok kezében van. Változtatni csak ők tudnak, ha a meséket nem veszik valósnak. Ehhez elég ha a város utóbbi négy évét végig gondolják, mérlegelve azt, kik voltak többségben.
Aki a fórumot figyelte, tudhatja, az esélyesnek tartott úriember, és én az admin, nem igazán kedveljük egymást. Ennek elsődleges oka anno az a közmeghallgatási kérdés, amire nem felelt, viszont engem a pártirodára hívatott. Ezen még a mai napig mosolygok. Aztán jött a könyvtár megnyitása, ahol a sors kattintotta le a gépemet pont akkor amikor távolmaradását cáfolva az ablakon lesekedett be, mert kiváncsi volt. Galériában most is ott a kép. Ezek az élet apró botlásai, ettől még akár lehet őt kedvelni is. Amiért nem teszem, annak oka, hogy figyelek az emberekre, akik ide beírnak, és akik az utcán megszólítanak, hogy "ezt tessék megírni" Félnek. Félnek egy 36 éves fiatal, tapasztalatlan embertől. Joggal? Nem tudhatom. Azt viszont igen, félelemben, szorongásban élni nem lehet, vagy nagyon nehéz.
Tessék ezért választás előtt meggondolni hova tetszenek az x-et tenni.
Figyelmüket köszönöm, tartsák szem előtt, hogy saját véleményem írtam le, senki nem kényszerített erre.
Ismét mondom: " Jó reggelt Félegyháza, ideje felébredni!"
Ez azt jelenti, hogy Kapus lesz a polgimester - mert szerintem Ficsór nem indul - és mivel még 100 helyről húzza le a lóvét maga helyett kell egy helytartó aki mindent és mindenkit figyel és helyette dolgozik!!! Erre mondom én, hogy megérdemli Félegyháza!!!
Anonim írta:
Az alpolgiknak nem lesz szavazati joguk, Ők csak bújtatott félig "kielégített" pártkatonák lesznek 0 azaz nulla teljesítménnyel! Én értem, hogy a BKV-ból nem lenne szabad kilopni a pénzt, de alpolgiként a városi önkormányzatokból szabad a fidesznek???
Ez mit jelent? Fizetést kapnak, de nem csinálnak semmit?
Anonim 2010.09.06 Jól hallottam a rádióban jegyző asszonyunktól? Mind a 10 körzetben tudott jelöltet állítani az MDF?
Tancsa János 2010.09.06 Anonim!
Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmünket. Én is elgondolkodtam a dolgon és le is írtam a gondolataimat város-ügyben.
Mégegyszer köszönöm.
Anonim 2010.09.05 Pogonyi Judit beírását ajánlom figyelmetekbe: Mi lesz veled Félegyháza fórumtémánál:
"Legyetek szívesek megírni, törvény szerint, illetve a Ti véleményetek szerint mitől lesz város egy településből?
Van erre a népességen kívül, valami más kitétel is?
Tancsa János 2010.09.05 Anonim!
Anonim írta, hogy a HTV-ben lesz egy ilyen műsor. Ott pedig ritkán (sem) kap szót csak Fideszes "politikus".
A műsor idejéről kérdezze Anonim-társát.
Anonim 2010.09.05 Tancsa úr! Ön azt is tudni vélte, név szerint, ki nyilatkozik, és, hogy eü. szakember.
Csak ahhoz nem írt megjegyzést, az Isten áldja meg! mikor kerül adásba a hírTV-n a célpont.
Anonim 2010.09.05 Kórház-téma a hírtévében? Hol olvastad? a napi műsorismertetőben nincs benne, és 18-kor más nevű műsor kezdődik.
Tancsa János 2010.09.05 Az (ál)HírTv biztosan pontos képet fog adni. Az már csak olyan...
Bizonyára Kapus úr fog nyilatkozni, mint egészségügyi szakember...
Szavazás
Rádió
Válaszd ki a rádiót a listából, és kattints az OK gombra